Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, maloobchod: -sportovní oblečení -obuv

Balící služby: - balení tiskovin. Výroba: - nárazuvzdorné obálky, - bublinkové sáčky různých velikostí.

Prodej, maloobchod: -ochranné prostředky -prací prostředky -bytová drogerie -tělová kosmetika.

Starožitnosti: -nákup -prodej -restaurování -přímé zastoupení čalounických látek BACKHAUSEN AUSTRIA -prodej-nové perské koberce, výkup starých -rákosové výplety. Poradenská činnost v oblasti starožitností Odhady starožitností Firma svým vývojem v současnosti postupně přechází k realizacím stylových interiérů v ...

Výroba, Export - Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - hygienické potřeby - úklidové prostředky - kosmetické kapesníčky - pleťová kosmetika - vlasová kosmetika - opalovací přípravky - repelentní přípravky - dekorativní spreje - kosmetické štětce - zboží pro domácnost denní potřeby - osvěžovače ...

Maloobchodní, velkoobchodní, prodej: -káva

Inovace potravin. Dodávky: - produkty NOPAL - opuncie - výrobky s olejovým zrnem Chia - Šalvěj španělská - rajčatová moučka.

Spracování pískovce: - výrobky z přírodního kamene, do zahrady i interiéru.

Dodávky: - textilní rouna - produkty Vileda - kaučukové podlahové krytiny - fitlrační materiály pro filtraci vzduchu a tekutin.

Prodej: - sudové pivo - stáčené sudové víno. K objednanému sudu zapůjčení pípy zdarma, chladící zařízení dle dohody. Veškeré sudové pivo je vychlazené na 8°C. Možnost naplnění 5, 15, 20 litrových soudků nebo jejich zapůjčení.

Právnické a ekonomické knihkupectví. Nakladatelství vydává právnické a ekonomické publikace. Slevy pro studenty VŠ (10-15%). Maloobchod, prodej: -právnická literatura:

Výroba, řeznictví: -maso -uzeniny -masné výrobky.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce -zelenina. Sídlo firmy MK Fruit s.r.o., Mendlovo náměstí 17/9, 603 00 Brno

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - makrobiotické potraviny - potraviny pro vegetariány - bezlepkové potraviny

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Provozování: - trafiky, novinové stánky. Prodej: - tabák - tisk - telefonní kupony - jízdenky - papírenské zboží - značkové zapalovače - cukrovinky a ostatní doplňkový sortiment. ON-LINE terminály společnosti SAZKA, a.s.

Vinotéka Seneca: - vína lahvová i sudová - charakteristická moravská vína od středních a menších vinařů.