Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: -smažené bramborové lupínky (solené, česnekové).

Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví.

Prodej, maloobchod, oprava: -hodinky, hodinek - hodinářství Pobočka Olomouc OC Olympia Olomoucká 90 Tel.:585 150 506 9:00 – 21:00

Kontaktní místo ORIFLAME - švédská přírodní kosmetika

Činnost: - dodavatel plochého skla a strojů pro jeho opracování

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Značková prodejna. TV, internetový obchod potřeby pro: -Fitness -Zdraví a Krása -Dětský Koutek -Kuchyně -Bazény a Čluny -Dílna -Hobby a Zahrada -Elektro -Úklid a Praní -Nábytek+Postele -Domácnost -CD

Výroba a opravy smyčců: - smyčce houslové, violové, cellové a basové - smyčce moderní - smyčce barokní.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

On-line prodej dětského zboží (autosedačky, postýlky, židličky, autíčka, domečky, hračky, trampolíny, přebalovací pulty, komody), produktů pro dům a zahradu (zahradní sety, zahradní nábytek, alu sety, masív sety, paravány, ratan sety, houpací křesla) a zboží pro zdraví a krásu (masérská lehátka, fitness). Jsme Vaším spolehlivým partnerem pro ...

Výroba: - lněných, pololněných a bavlněných tkanin, upravených tradičním způsobem dle přání zákazníků, jako je praní, bělení, barvení.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Výroba, prodej: - sklo - porcelán, porcelánové výrobky - keramika, keramické výrobky - dekorace ze skla a porcelánu.

Výroba: - plastové spotřební zboží pro domácnost. Zakázková kooperační výroba: - vstřikování technických výlisků z plastů pro ostatní odvětví průmyslu.

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Výroba, šití: -konfekce, oděvy.

Zabýváme se dovozem a distribucí originálních produktů luxusní značky Victoria´s Secret. Podprsenky Victoria´s Secret, kalhotky Victoria´s Secret, plavky Victoria´s Secret, šaty a topy Victoria´s Secret a další značky Moda International. Spodní prádlo.

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Maloobchod, prodej: -textil.