Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej a servis: - kalová čerpadla - míchadla - mechanické ucpávky - elektromotory - spojovací materiál.

-Zprostředkování obchodu a služeb

Chovatelské potřeby AKVA TERA EXO Olomouc Nabízím kompletní sortiment chovatelských potřeb včetně živých zvířat. Provádím kompletace terárií, sladkovodních a mořských akvárií. Využijte možnosti pohodlného parkování v podzemním parkovišti administrativní budovy NAMIRO (cca 300 parkovacích míst). Prvních 15 min. ZDARMA!

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního ...

Prodej: - květiny - květináče - keramika - svíčky - další bytové dekorace. Vazby na zakázku, vázání kytic. Rozvoz květin a doručovní květin po Olomouci a okolí.

Marie Zatloukalová se zabývá prodejem drogistického zboží a kadeřnických potřeb. V našem sortimentu naleznete drogerii, kosmetiku, parfémy, vlasovou kosmetiku a kadeřnické potřeby. Velkoobchod, maloobchod: - kadeřnické zboží - drogistické zboží - vlasová kosmetika. Naleznete nás na adrese Helsinská 562/8, Olomouc - Neředín.

Zabýváme se šitím pánského a dámského textilu z kvalitních materiálů vysokého standardu vhodného i pro šití kojeneckého oblečení. Naše oděvy jsou navrženy a ušity pouze v České republice. Možnost ušití unikátního kousku na míru.

Půjčovna: - originály svatebních šatů značky Maggie Sottero (USA). Prodej: - snubní prsteny značek Retofy a Lukáš Rýdl - vazby kytic.

Eshop: - tradiční čínská medicína - doplňky stravy - drogerie, kosmetika.

Eshop, prodejna Svět plodů - prémiové ořechy a 100% sušené ovoce: -prémiové ořechy, dražované a pražené oříšky -100% sušené ovoce a mrazem sušené ovoce -semínka a superpotraviny -směsi ořechů i ovoce -kakaové, kokosové, proteinové produkty -raw tyčinky. Další prodejny: Jezuitská 11, Brno 602 00 Po-Pá 9-18, so 9-12 tel.: 735 ...

Specializovaná prodejna Svět plodů: -dražované a pražené oříšky - prémiové ořechy -mrazem sušené ovoce, 100% sušené -semínka a superpotraviny -směsi s oříšků a ovoce -proteinové, kakaové, kokosové produkty -raw tyčinky. Na prodejně je možné platit kartou.

E-shop: - bakteriálně enzymatické směsi rozkládající organické znečištění - bakterie do septiků, jezírek, odpadů, ČOV...a další. - provozovna Lermontova 1117/11, Olomouc

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím - 8. května 69

Jsme obchodní a servisní firma zabývající se čerpací technikou. Dodáváme čerpadla pro použití jak v průmyslu tak i v domácnostech a nabízíme široký sortiment čerpadel, mechanických ucpávek či zařízení od českých i zahraničních firem. Zajišťujeme servis čerpadel bioplynových stanic včetně dodávky náhradních dílů a příslušenství. Dále provádíme ...

Květinářství: - květiny vázané, svatební, smuteční - květinové dekorace.

Prodej: - svatební kytice - výzdobu a květinová dekorace interiérů - dárkové kytice - smuteční vazby.

Rodinná firma Žilka Hodinky s.r.o. se zabývá prodejem značkových hodinek. Všechny námi nabízené hodinky jsou originální, dodávány v originálních krabičkách s originálním příslušenstvím výrobce.

Prodej, maloobchod -svícny, svíčky, lucerny, aromalampy -obaly na květiny, vázy -umělé květiny -plechové a drátěné doplňky -dřevěné doplňky -proutí -fotorámečky -bytové doplňky -bytový textil -provence - levandule, -vintage dekorace -ostatní dekorace

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.