Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Zemědělské družstvo Dub nad Moravou se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Chováme skot s produkcí mléka a prasata, na našich polích pěstujeme pšenici, ječmen, řepku i kukuřici. Mezi další činnosti našeho družstva patří služby pro drobné zemědělce, autodoprava, jeřábnické práce a provozujeme také vlastní prodejnu masných výrobků. ...

Prodej, e-shop: - šperky, hodinky - luxusní hodinky TAGHeuer, Raymond Weil, Longines, Certina, Invicta, Tissot, Junghans, Festina.

Zemědělské družstvo Senice na Hané u Olomouce je tradiční česká firma, která se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Věnujeme se pěstování obilovin, olejnin a také jablek. Dále naše družstvo chová prasata, skot a slepice. Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba - provoz mléčného automatu - mlékárna. Rostlinná výroba, ...

Internetový, kamenný obchod: - hodinky CASIO, SEIKO, PULSAR, FESTINA, LOTUS, LORUS, JACQUES LEMANS, CITIZEN, POLICE, SUUNTO, PRIM.

Firma GRANITOL akciová společnost, která sídlí v Moravském Berouně, je největší výrobce vyfukovaných polyetylenových fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme fólie pro skupinové balení, paletizaci, výrobu varných sáčků, osobní hygienu, zemědělství i technické plachty. Mezi naše výrobky patří také sáčky, přířezy z HDPE i LDPE, odnosné ...

Zahradnictví. - pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných stromků, zahradnických potřeb.

Ovocná školka se specializuje na výrobu ovocných stromů. Výroba podnožového materiálu – typových podnoží jabloní, hrušní a třešní. Postupně jsme vysázeli také ovocné sady a rybízové plantáže. Vypěstované ovoce zpracováváme ve vlastní moštárně s využitím tradičních postupů výroby, lisování probíhá za studena. Celoročně nabízíme moštování ovoce ...

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.

Prodej: - hutní materiál - železářství - spojovací materiál. Půjčovna přívěsných vozíků. Pronájem bilboardů.

Výroba, distribuce: - minerální vody Ondrášovka.

Výroba, dodávka: - obalový materiál - atypické obaly. Likvidace nepotřebných zásob. Čištění granulátu Provozovna: - Ondrášov 43, Moravský Beroun.

ORO Zlatnictví Výroba, prodej: -zlaté šperky -snubní prsteny -lovecké šperky-myslivecké, rybářské, včelařské -náramky (kombinace zlatého šperku s koženým řemínkem) - stříbrné šperky.

Pekařství Dalaman se zaměřuje na prodej pekařských výrobků lokální produkce. Hlavní prioritou je čerstvost a vysoká kvalita. Prodej: - celozrnné a vícezrnné pečivo - kváskové pečivo - veganské pečivo - bezlepkové pečivo - další čerstvé lokální produkty - domácí džemy - mléčné výrobky z farem - přírodní sladkosti a spoustu ...

Prodejna nakladatelství. Prodej: - beletrie, poezie - dětská literatura - historie, filosofie - religionistika, psychologie, pedagogika - výchova - křesťanská literatura - klášterní produkty.

Zednictví -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, ...

Obchod a internetový obchod s orientálním a etnickým zbožím nabízí: stylové oblečení, módní doplňky a stříbrné šperky. Prodáváme orientální bytové doplňky, sošky a dekorace, perské koberce i vonné tyčinky. Kamenný obchod Ganesh Emporium provozujeme v Olomouci již od roku 1993. Maloobchodní i velkoobchodní prodej za výhodné ceny - jsme přímí ...

Činnost: - opravy a renovace dřevěných dechových nástrojů

Průvodce památkami pro děti - průvodce s pastelkami pro malé návštěvníky.

E-shop: - dámské a pánské oblečení - doplňky

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Vinotéka, prodej: - víno, vína

Prodej, e-shop: - čistící prostředky pro čistění a preventivní údržbu PC, notebooků, TFT a LCD obrazovek, dotykových displejů atd.

Prodej, e-shop: - dámské, pánské a dětské oblečení

Vývoj, výroba, prodej, eshop: - kosmetika - potravinové doplňky - tygří mast (mast proti bolesti kloubů, zad, přírodní lék od bolesti svalů).

Rodinná likérka: - výroba alkoholických nápojů, lihovin.