Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, e-shop: - holící sady, břitvy, štětky, pánská kosmetika - dárkové zboží - luxusní nože - multifunkční, kuchyňské nože - pera, propisky.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Výroba těstovin. Vyrábíme těstoviny - domácí nudle z domácích vajec, hrubé pšeničné mouky a semolinové mouky.

Prodej, e-shop: - koření - kořenky a mlýnky - oleje, omáčky. Prodejny: Brno, Pekařská 3/5 tel.: 737 985 545 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00 Brno, Náměstí Svobody 10 (Alfa pasáž) tel.: 603 721 602 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00

Výroba: - doplňky stravy, přírodní kosmetika - pro ženy, děti, muže, sportovce.

Dovoz, prodej: - francouzské víno - francouzské delikatesy.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a ...

Ladění, opravy, generální opravy, repase klavírů a pianin, výměny strunných potahů a ladících kolíků, opravy, rekonstrukce a kompletní výměny povrchových úprav, opravy a repase mechanik a jejich seřízení, restaurování historických nástrojů, likvidace červotoče, oceňování klavírů a pianin, odborné poradenství, prodej a zprostředkování, příprava na ...

Maloobchodní prodej tabákových výrobků.

Internetový prodej, eshop, e-shop: -světová značková kosmetika: -vlasová -pleťová -dekorativní -parfémy.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Potrubní a pozemní ...

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské oděvy

Výroba a velkoobchod: -stolní a nástěnné hodiny -barometry. Distribuce: -hodinky, budíky, hodiny -náhradní díly, nářadí, přístroje a oleje pro hodináře. Provádí: -dekorace porcelánových a skleněných předmětů -reklamní zakázky.

Výhradní zastoupení italské firmy TDL Tecnodidattica Ligure pro ČR a SR: - světelné globusy, nesvětelné školní globusy.

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Eshop Stylové kalhotky nabízí velký výběr luxusního dámského spodního prádla značky La Senza. Tato kanadská značka se těší velké oblibě díky přepychovému designu a kvalitě. Nabízíme nejen klasické kalhotky, ale i tanga, bokové kalhotky či brazilské kalhotky.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.