Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Návrhy a realizace ohňostrojů: - pro města a obce - svatební ohňostroje - zahradní ohňostroje - ohňostrojné sestavy - pyrotechnické efekty vhodné i pro filmové účely E-shop, prodej: - zábavná pyrotechnika.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu.

Výroba častí hudebních nástrojů - dřevěné ramenní opěrky značky MACH ONE. Výroba hliníkových svěrek a nářadí pro houslaře.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

-zemní práce a jejich zajištění -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -nakládání s odpady -povrchová úprava skla mimo živnosti uvedené v příloze 1 ŽZ sk. 106 -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost

Výroba, prodej a distribuce map. Kartografické vydavatelství, velkoobchod, maloobchod, e-shop 8000 produktů, velkoformátová laminace, rámování, zakázková výroba. nástěnné mapy, globusy, turistické mapy, průvodce, atlasy, venkovní turistické stojany, mapové tabule, rámované mapy apod. Kamenná prodejna v Olomouci po-pá 8-18h, so 8-12 ...

PAVES - výroba přírodní kosmetiky: - HERBACTIVE bylinné gely při obtížích - SABI INTIM bylinná intimní kosmetika - REPELAN - účinné repelentní přípravky - Zklidňující bylinné gely na oči - REX a MIA - bylinné šampony pro psy a kočky.

Vydavatelství - učební pomůcky - nástěnné tabule.

Prodej - dětská obuv - zdravotně nezávadné boty pro děti - capáčky.

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Výroba: - konzervárenské výrobky - zelenina jednodruhová - zeleninové směsi a saláty - kompoty - přípravky k nakládání. Podniková prodejna otevřena úterý až pátek 9.00-13.30 hodin.

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Siera.cz Prodej, eshop: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky, terária, jezírka.

E-shopu kreslíře a karikaturisty Martina Hrona - originální humorná trička, mikiny - společenské hry.

Salon Topdress: - svatební, plesové, večerní, koktejlové, luxusní, slavnostní, maturitní, zeštíhlující šaty - značky JOVANI.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: - výukové, kreativní, didaktické stavebnice a hračky - stavebnice z kukuřice - dřevěné stavebnice - plyšové hračky - společenské hry.

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Firma TOURIST CENTRUM s.r.o. se zabývá směnárenskou činností. Pro firmy i fyzické osoby nabízíme možnost bezhotovostních výměn - devizové obchody. Dále se zaměřujeme na nákup a prodej valutu a dálničních známek i do zahraničí. Služby: - výkup všech mincí bez poplatku - výkup bývalých evropských měn - valuty - devizové obchody (bezhotovstní ...

Dovoz, zpracování: - kakaové produkty z Ekvádoru - kakao, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaové slupky, čokoláda.