Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Nákup a prodej: - rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, sojový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzin) Servis výrobních jednotek na výrobu biodieselu.

Velkoobchod a distribuce: - masné výrobky - uzenářské výrobky - mražené potraviny.

Výroba, prodej, distribuce, servis: - průmyslové těsnící prvky (těsnění profilové, lisované, ploché atd.) - hydraulické hadice s koncovkami. Výroba, renovace: - strojní součásti.

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Prodej: - pánské a dámské oděvy značky Gas jeans.

Prodej oblečení ve stylu vojenského letectví. Prodej dámského, pánského a dětského oblečení a doplňků.

Naše společnost AKCEPT CZ a. s. jako výhradní zástupce firem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolace, izolační systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolační pásy - Nátěrové hmoty a tmely - Komponenty, doplňky - PVC fólie - Ubrusy Asfaltové hydroizolační pásy Zvuková izolace : - FONOSTOP DUO akustický izolační ...

Návrhy, montáž, servis: - závlahové systémy a služby - větrací systémy skleníků a fóliovníků - stínovací systémy - automatická a ruční regulace klimatu - přisvětlování pro asimilaci rostlin.

Velkoobchod pro bojová umění a sport: - judo kimona - ju jutsu kimona - karate kimona - karate chrániče - taekwondo doboky - kung fu - helmy a vesty - obuv - boxerské pomůcky - chrániče - zbraně - fitness - doplňky - tatami.

Obchodní činnost: - průmyslová hnojiva pevná a kapalná - pesticidy - zpracování rostlinných produktů - osiva. - agroslužby - mlynářství - prodej pohonných hmot - krmivářství. Výroba: - krmných směsí pro chovatele dobytka a domácích zvířat - systém precizního zemědělství a poradenství- PREFARM

Prodej: - zlatnické polotovary - ryzí kovy - potřeby pro zlatníky - rafinace drahých kovů - obalový sortiment.

Protektorování a předělávání - pryžové pneumatiky

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Prodej, e-shop: - náhražky cukru - výrobky z lupiny

Maloobchod: -kosmetika, drogerie -drogistické zboží.

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -kojenecké potřeby -hygienické potřeby -zdravá výživa.

Prodej nového a použitého kojeneckého a dětského oblečení: - pyžama, trička, body, soupravy, teplákové soupravy - kabátky, mikiny, legíny, šatičky, kalhoty - povlečení a deky.