Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: - sudové pivo - stáčené sudové víno. K objednanému sudu zapůjčení pípy zdarma, chladící zařízení dle dohody. Veškeré sudové pivo je vychlazené na 8°C. Možnost naplnění 5, 15, 20 litrových soudků nebo jejich zapůjčení.

Právnické a ekonomické knihkupectví. Nakladatelství vydává právnické a ekonomické publikace. Slevy pro studenty VŠ (10-15%). Maloobchod, prodej: -právnická literatura:

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - makrobiotické potraviny - potraviny pro vegetariány - bezlepkové potraviny

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Provozování: - trafiky, novinové stánky. Prodej: - tabák - tisk - telefonní kupony - jízdenky - papírenské zboží - značkové zapalovače - cukrovinky a ostatní doplňkový sortiment. ON-LINE terminály společnosti SAZKA, a.s.

Vinotéka Seneca: - vína lahvová i sudová - charakteristická moravská vína od středních a menších vinařů.

Prodej, maloobchod, oprava: -hodinky, hodinek - hodinářství Pobočka Olomouc OC Olympia Olomoucká 90 Tel.:585 150 506 9:00 – 21:00

Činnost: - dodavatel plochého skla a strojů pro jeho opracování

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Značková prodejna. TV, internetový obchod potřeby pro: -Fitness -Zdraví a Krása -Dětský Koutek -Kuchyně -Bazény a Čluny -Dílna -Hobby a Zahrada -Elektro -Úklid a Praní -Nábytek+Postele -Domácnost -CD

Výroba a opravy smyčců: - smyčce houslové, violové, cellové a basové - smyčce moderní - smyčce barokní.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Zabýváme se dovozem a distribucí originálních produktů luxusní značky Victoria´s Secret. Podprsenky Victoria´s Secret, kalhotky Victoria´s Secret, plavky Victoria´s Secret, šaty a topy Victoria´s Secret a další značky Moda International. Spodní prádlo.

Velkoobchod: - potraviny - drogerie.

Dokonalý dárkový servis. E-shop s originálním dárkovým zbožím: - ručně vyráběné umělecké sklo a hedvábí - originální doutníky a humidory - adrenalinové dárky - květiny: - rozvoz pouze v Olomouci.

Cukrárna: -zákusky -zmrzlina.

Vinotéka. Maloobchod, prodej, eshop: - víno, vína. Vinárna.

Prodej, montáž, opravy, servis: - klíče - zámky, vložky - dveřní kování - trezory - elektronické zabezpečení.

Nákup a prodej starožitností: - nábytek - hodiny - porcelánové plastiky - šperky - stříbrné a zlaté předměty.