Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod: - elektronika - domácí spotřebiče - výpočetní technika - kosmetika - drogerie - dům - zahrada - auto - moto - sport - domácí mazlíčci - zdraví - výživa - dětský svět. Výdejní místo: Babíčkova 6, Olomouc.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Galanterie Kolář Maloobchod: -bytový textil-ubrusy, látky, kanafas, polštáře, deky, molitanová drť, osušky, povlečení, přehozy, dečky -punčochové zboží -textilní galanterie -kovová galanterie -vlna, příze. Vinotéka: -prodej vín z jižní Moravy.

MIPAP. Prodej: -papírové obaly -výrobky z papíru. Sortiment: -papírové pytle -přebalové pytle -odnosné papírové tašky -papír natíraný polyethylenem -veterinární utěrky -vlnitá lepenka-krabice.

Maloobchod: - potraviny. Prodejna: -Olomouc, Prokopa Holého 1, tel.:585313349.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

Chov ryb na oteplené vodě. Prodej okrasných ryb. Prodej krmiva pro ryby. Dodavatel pro zverimexy.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Prodej, montáž: -autoskla na všechny osobní, dodávková a nákladní vozidla. Servis: -osobní a dodávková vozidla -pneuservis -kompletní servis klimatizací. Prodej: -pneumatiky -disky Montáž: -střešní okna -alarmy.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Spektrum potřeb Maloobchod, velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - dárková zboží - veškerý servis pro školu a kancelář.

Velkoobchod: - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby. Výběr z 8000 položek. Prodej: - obálky - tašky - kartonáž - papír pro výpočetní techniku - tabelační papír - psací potřeby - etikety - knihy - sešity - obaly - kalendáře - diáře - papír formátový A3, A4 - další potřeby v širokém ...

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - chleba - bílé pečivo - sladké pečivo Restaurace U Pekaře: - kapacita 30 míst-možnost pořádat oslavy - letní zahrádka pro 20 osob - denní menu - Po-Ne 11-22.

Firma JOHANES Velkoobchod výrobků z pryže: - hadice - pryžové, plastové, kovové - savice - pryžové, plastové - podlahoviny - bezazbestové desky a šňůry - gumokorek - těsnící lepenky - průmyslová textilie - hadicové spony - hadicové spojky - hydraulika - ocelová lana.

Zhotovení: -zakázkový popis laserem -reklamní a dárkové předměty -strojírenské výrobky (čarové kódy, alfanumerické znaky, stupnice) -štítky (hliník, mosaz, chrom, ocel, nerez) -rotační předměty.

Výroba: - kašírované obaly z vlnité lepenky s ofsetovým tiskem.

Výroba: - zákusky - houskové knedlíky - knedlíky plněné - knedlíky bramborové - zákusky, drobné cukroví, dorty na svatby dle objednávek a výběru.

NEWSTYLEOUTLET: Prodej, eshop: - dámské i pánské oblečení a obuv světových značek GANT, REPLAY, MAXMARA, YSATIS, TOMMY HILFINGER, DIESEL, LEVIS a další.

NOHEL GARDEN Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -hnojiva -truhlíky, nářadí -postřikovače -vázy, květináče, fólie -zahradní nábytek.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Knihkupectví Prodej: -ekonomická, právnická a počítačová literatura -učebnice -tiskopisy SEVT -plánovací diáře.

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...