Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Zemědělské družstvo Kokory se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. V živočišné výrobě soustřeďuje na výrobu mléka a chov hovězího dobytka. V rostlinné výrobě jsou hlavní plodiny pšenice ozimá, ječmen jarní, řepka olejka, mák, kukuřice a chmel. Chov skotu je zaměřen na kombinovanou užitkovost - produkci mléka a masa. Na farmě Kokory ...

Vítejte v našem Květinářství Kala. Rozmanitý sortiment řezaných a hrnkových květin naleznete právě v našem květinářství. Rádi Vám připravíme kytičkou pro jakoukoliv příležitost. Ať již se jedná o svatbu, narozeniny či jen pro potěšení. Dále pro Vás uvážeme smuteční kytice, věnce či květinové koše. Pokud chcete zakoupit letničky, ...

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, ...

Prodej, e-shop: - střešní krytina - střešní fólie - okapové systémy - kouřovody - střešní doplňky - klempířské nářadí.

Společnost Yoowey s.r.o. nabízí na svém eshopu špičkové šperky.

Eshop poskytuje široký výběr spotřebního zboží - autokosmetiku, kosmetické výrobky, ekodrogerii, parfémy, knihy, hry a další.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.

Velkoobchod, distribuce, internetový obchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - rukavice - obuv - oděvy - bezpečnostní pásy a popruhy - lékárničky - rybářské oděvy - myslivecké oblečení.

Servis vozidel Nissan GT-R včetně karosářských a lakýrnických prací. Profesionální úpravy Nissan GT-R. Distribuce olejů a maziv Millers Oils Profesionální údržba automatických převodovek Prodej náhradních dílů

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - brusné a řezné nástroje - lamelové brusné kotouče klasické i oboustranné, vulkanfíbrové kotouče, řezné a brusné kotouče, brusné vějíře na stopce, diamantové kotouče - železářství - měřidla, matice, podložky, šrouby, spojovací prvky tužky, křídy, popisovače, pravítka, měřítka, rýsovací jehly, ...

AIVA CZ s.r.o. - firma z EU. Potravinářská výroba, výroba, prodej: - česneková pasta - křen, pasta z křenu - smetanový křen - křen wasabi. - křenová pasta: - pikantní - extra silná - s jablky - s feferony. Velkoobchod, rozvoz, prodej: - sterilovaná zelenina - koření. Působíme na trhu již od r. 1991. Naše činnost je ...

Výrobky textilní galanterie. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop: - galanterie - prádlové gumy - průžné šňůry - PES příze.

BioBag Czech je dodavatelem kompostovatelných sáčků a dalších produktů vyráběných norskou mezinárodní společností BioBag International pro Českou republiku.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Zámečnictví VYKONA UTĚKAL s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem klíčů - cylindrických, dózických, tvorových a důlkových. Vyrábíme auto a moto klíče s čipem a provádíme opravy dálkových klíčů do aut. Sjednocujeme cylindrické vložky podle klíčú. Zajistíme návrh zaměření, dodání, montáž a servis mechanických a elektronických přístupových systémů a ...

ASO zdravý život s.r.o. Výroba, prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - bezlepkové a celozrnné produkty - celozrnné pečivo - ořechové pasty a další.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Výroba sypkých směsí pro pekárny, cukrárny, gastronomii a další potravinářský průmysl, také pro konečné spotřebitele.

Prodej krmiv: - proso žluté, zelené - slunečnice černá, žíhaná - hrách žlutý - pšenice ozimá - kukuřice - seno, senáž, sláma - dýně - domácí máslo - med - oškubané a vykuchané kačeny - vykrmená prasata - beránci a jehničky.

Prodej: - ovoce - výroba moštů - prodej ovoce - prodej sušeného ovoce.

Pavel Macháň provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin.

Výroba, prodej: - včelí med - svíčky - kosmetika - včelí vosk.