Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, maloobchod: -zlato -stříbro -hodinky

Výroba, prodej: -slaměné podklady pro smuteční, dušičkovou a adventní vazbu -slaměné kruhy -podložky pod kytice.

Soukromá maloobchodní síť potravin. Produkty: nopal, rajče jedlé, chia semínka Inovace potravin

Prodej: - autodíly - nahradní díly - oleje.

V našem sortimentu na www.papanicko.cz najdete komplexní potraviny pro děti, jako je kojenecké mléko, kojenecká výživa, kašičky, sušenky, křupky a nápoje v podobě čajů a šťáv. To vše odebíráme od léty prověřených výrobců jako je Nestlé, Nutricia, HiPP, HERO či Hamé. Kromě potravin nabízíme potřeby pro přebalování dětí, tedy plenky pro různě staré ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej - drogerie - nápoje - tabákové výrobky

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Prodej, maloobchod: -zdravá výživa -biopotraviny -doplňky stravy -přírodní kosmetika

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Dárky z plenek pro maminky a miminka: - dorty pro holčičky, pro kluky - dárkové balení ručníků.

Výroba, prodej: - papírové stavebnicové systémy pro děti - hračky a skládačky z papíru

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Přímý dovozce, velkoobchod: - second hand oděvy v původním balení, netříděný textil - čistící textilie savé 100% bavlna vhodné k čištění strojů a dílenského zařízení, pro úklidové práce.

Poctivý catering Renaty Vašíčkové je výhradně česká firma s dlouhodobou tradicí v oblasti cateringu a prodeje dárkového zboží. Za cíl si klade poskytovat služby ve vynikající kvalitě a zároveň za příjemnou cenu. V rámci své činnosti svým zákazníkům poskytuje tyto služby: Catering - kompletní servis gastronomických služeb včetně vlastního ...

Prodej: - dámská a pánská konfekce - dámské zimní a letní kostýmy, saka, vesty, sukně, kalhoty.

Prodej: - kosmetika (péče o pleť, tělo a vlasy) - přírodní doplňky stravy.

Cukrářská výroba - cukroví, zákusky, rolády, řezy - dorty. Kavárna U Kocourka. Restaurace Pod kaštany. Letní provozovny na Plumlovské přehradě.

Výroba, prodej: - pánské a dámské kožené oděvy.