Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby

Prodej, aranžování: -řezané, hrnkové, umělé a sušené květiny. Služby: -aranžmá-dárkové, svatební, smuteční -aranžování interiéru-svatebních, smutečních, podnikových, privátních. Služba FLEUROP: -možnost objednávky květin do celého světa -rozvoz květin v regionu. Provozovny: - Nám.T.G.Masaryka 9, Prostějov - Tyršova 27, 79841 ...

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní pořeby -kancelářské zboží

Klenotnictví. Prodej: - klenoty - hodinky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -xerografický papír -tabelační papír -samopropisovací papír -faxový papír -kancelářské potřeby -výrobky firmy EAGLE, ESSELTE, KRPA, 3M.

Prodej, servis: -zlaté šperky -stříbrné šperky -šperky z nerez oceli -drahé kameny -hodiny (stolní, nástěnné) -hodinky.

Zakázková výroba, ruční šití na míru: - obuv, boty. Westernová obuv. Moto obuv. Divadelní obuv. Historická obuv. Baletní a cvičební obuv.

Prodej: - kožená galanterie (kabelky, peněženky, aktovky, cestovní tašky).

Vinotéka: - široká nabídka kvalitních jakostních sudových vín - 12 druhů kvalitních stáčených vín - sklo, literatura, ostatní vinařské potřeby.

Zlatnictví Prodej: - zlato - stříbro - šperky - klenoty.

Prodej: - akvarijní a teraristické potřeby - rybičky a terarijní zvířata.

Prodej: - chovatelské potřeby - krmiva.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Inovace potravin. Dodávky: - produkty NOPAL - opuncie - výrobky s olejovým zrnem Chia - Šalvěj španělská - rajčatová moučka.

Spracování pískovce: - výrobky z přírodního kamene, do zahrady i interiéru.

Dodávky: - textilní rouna - produkty Vileda - kaučukové podlahové krytiny - fitlrační materiály pro filtraci vzduchu a tekutin.

Výroba, prodej: -smažené bramborové lupínky (solené, česnekové).

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.