Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Gumárenská výroba: - lisovaná technická pryž-těsnění, manžety, vlnovce, krátké hadice, silentbloky, průchodky, dorazy - odhlučňovací fólie k tlumení průchozího hluku - opravné materiály pro pneuservisy.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Eldorado: - adrenalinové dárky - zdraví a krása - romantické dárky - cestování - extrémní dárky - zážitek na přání.

MORAGUM. Gumárenská, plastikářská výroba. Výrobky z technické pryže a pryže s kovem. Výroba vstřikovaných výrobků z materiálu teflon.

Oděvní studio. Zakázkové krejčovství, šití, výroba: - pánské i dámské oděvy - modelová konfekce - pánské košile na míru. Prodej: - luxusní anglické látky Bateman Ogden. Čištění námi vyrobených obleků.

Výroba a prodej: - knoflíků. Velkoobchod s textilní galanterií: - spony, zipy, knofliky, gumy a další.

Prodej: -zlato, stříbro, pravé kameny, hodinky, barometry, snubní prsteny. Služby: -nastřelování naušnic Výroba, oprava, servis: -z donešeného nebo našeho zlata -dobrušování kamenů -oprava do 5 dnů. Výkup zlata.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Botanico café hudební kavárna. Vyrábíme: - přírodní produkty-byliny, čaje, koření, oleje s kořením, medové výrobky, přírodní kosmetiku, výrobky se solí z mrtvého moře apod. kancelář: Průmyslová 3142/77 796 01 Prostějov

Prodej: - květiny - semena - hnojiva - dárkové zboží - květináče.

Výroba - oděvní doplňky Výroba - oděvy

Internetový obchod - anglická literatura - učebnice

Prodej - papírnické zboží Prodej - noviny - časopisy

Prodej - zákusky - cukrovinky - zmrzlina

Prodej - dekorativní a užitková keramika hrnce, hrnky, talíče Výroba - dekorativní a užitková keramika hrnce, hrnky, talíče

Prodej - kožené oděvy Výroba - kožené oděvy

Prodej, servis - doplňky modelových železnic - architektonické modely - dioramata Výroba - doplňky modelových železnic - architektonické modely - dioramata