Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Prodejna s přírodními produkty pro psy a kočky bez chemické konzervace. Prodej krmení - syrová strava ve stylu BARF, výživových doplňků, příloh a zdravých olejů.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Prodej řezaných a pokojových květin. Květinářství: - originální vazby a aranžování květin - svatební, smuteční kytice - kytice z uzenin - luxusní a reprezentativní kytice - věnce - sušené, umělé květiny (uvázaní dekorace do domu) - rostliny pro pěstování - okrasné dřeviny - zahrádkářské potřeby - rostliny pro výsadbu. Rozvoz květin ...

Prodej řezaných a pokojových květin. Květinářství: - originální vazby a aranžování květin - svatební, smuteční kytice - kytice z uzenin - luxusní a reprezentativní kytice - věnce - sušené, umělé květiny (uvázaní dekorace do domu) - rostliny pro pěstování - okrasné dřeviny - zahrádkářské potřeby - rostliny pro výsadbu. Rozvoz květin ...

Květinářství Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o., zajišťuje prodej a rozvoz řezaných a vázaných květin. Připravujeme květinová aranžmá a vazby, ale také svatební a smuteční kytice. Zajistíme také donášku zvanou fleurop - dokážeme květiny zaslat na jakékoliv místo, až na druhý konec světa. Zpracujeme veškeré zakázky z okolí Prostějova a ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej metrového textilu a galanterie.

Prodej: -koberce měřené a kusové všech druhů -čisticí zóny -PVC krytiny -koupelnové lehčené krytiny -běhouny -rohožky -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -izolační a podložný materiál pod plovoucí podlahy -obkladový a podlahový korek -přechodové a ukončovací lišty -molitany -matrace klasické a zdravotní ...

Výroba, velkoobchod, eshop: - chipsy - instantní polévky a luštěninové pochoutky - instantní kaše - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné bonbony bez cukru.

Společnost zajišťuje dodání kabelů pro automatizaci, kabely pro elektroniku a počítače, sdělovací instalační kabely, kabely zvukové a ovládací kabely, kabely k požárním hlásičům, silikonové vodiče a kabely odolné vůči teplu i do zahraničí.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a alu disky - náhradní díly. Servis: - pneumatiky nákladní a osobní - autoklimatizace - opravy alu disků - mechanické a servisní práce - geometrie kol. E-shop: - pneu - náhradní díly.

Výroba: -pracovní oděvy pro čisté prostory -antistatické oděvy pro EDS prostory -antistatické oděvy pro prostory s nebezpečím výbuchu.

Velkoobchod: -železářské zboží-zámky, kování -visací, zadlabávací a nábytkové zámky -zásuvkové pojezdy a mechanismy -nábytkové závěsy, úchyty, věšáky -zajišťovací petlice a mechanismy -cylindrické vložky, kování na okna a dveře -potřeby pro nábytkáře. - prodej nářadí a jiných potřeb a produktů značky FISKARS

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).

Společnost Výrobna mezistěn a včelařských potřeb, s.r.o. je tradičním výrobcem včelařských mezistěn z pravého včelího vosku. Dále prodáváme včelařské potřeby, oděvy pro včelaře i kosmetiku s obsahem včelích produktů a medovinu. Sídlíme v obci Stražisko, okres Prostějov.

Kamenná prodejna v Prostějově a Olomouc a e-shop s originálními šperky. Ruční výroba pšerků s drahokamy a polodrahokamy.

Výroba oděvů: -pánská konfekce, textil -dámská konfekce, textil -pánské spodní prádlo -dámské spodní prádlo. Prodej: - nábytek - dekorativní zboží - bytový textil - sušené květiny.

E-shop se zdravotnickými pomůckami pro lidi, kteří trpí problémy s akné, atopickým ekzémem, lupénkou nebo inkontinencí. Prodáváme oblečení pro atopiky a alergiky se stříbrem nebo zinkem, antibakteriální povlečení, inkontinenční pomůcky, drogerii a prací, čistící prostředky pro atopiky a alergiky.

Zakázková výroba přepravních obalů (flight case) Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních obalů a kufrů (case, flightcase) dle přání zákazníka. Jsme schopni vyrobit pevné pouzdro pro jakýkoli přístroj. Mezi častá přání našich zákazníku patří: -obaly na hudební nástroje -pevná pouzdra (flight case) pro kytary a baskytary, kytarový ...

Již téměř třicet let dělá firma KOOS, s.r.o. ty nejlepší české výšivky, které si zakládají na kvalitě. Naše výšivky najdete na oděvech nejznámějších zahraničních výrobců jako například Bogner a další. I oni vědí, na koho se obrátit, pokud vyžadují nejvyšší kvalitu a poctivost. Kvalitní výšivka vydrží mnohem déle než potisk. A ty nejkvalitnější ...

LORGIT PV, s.r.o. zajišťuje výrobu dámské konfekce.

Prodej: - papír, obálky, tiskopisy - školní potřeby - kancelářské potřeby - tonery do kopírky - optické válce - vázací stroje pro kroužkovou vazbu - řezačky, monitory - tabule. Renovace: - tonery.

Květinářství Maloobchod: - květiny - keramika - dárkové předměty. Rozvoz květin - okres Prostějov.

Specializovaná rodinná prodejna s delikatesami.