Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Zahradnictví Quercus, okrasná školka Přemyslovice. Maloobchod i velkoobchod: - okrasné dřeviny - listnaté i jehličnaté stromy a keře - venkovní rostliny - květiny - trvalky, letničky, skalničky, cibuloviny.

Výroba a prodej - solární sprchy Prodej - solární sprchy Výroba - solární sprchy

POENTON s.r.o. se zaměřuje na prodej šperků, náušnic, náhrdelníků, náramků, prstenů a sad.

Amcor Flexibles Prostějov s.r.o. vyrábí flexibilní obaly na potraviny, nápoje a krmivo pro psy.

MDDr. Martina Koutná provozuje stomatologickou ordinaci. Mimoto provozuje s-hop s potřebami pro domácí mazlíčky - od obojků, přes pamlsky, hračky až po pelíšky.

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej. ...

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

E-shop s bižuterií. Prodej dřevěných korálků, náramků, náušnic, vlasových doplňků, kabelek, boží, šátků, prstenů, pásků, broží a dalšího zboží.

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Prodej grilů a udíren. Výhradní dovozce grilů a udíren značek Bradley Smoker, Borniak, Louisiana, Everdure, PitBoss, SmooKing, Grill Fanatics do ČR a na Slovensko.

Výroba, prodej, internetový prodej, e-shop: -bylinné směsi na principu tradiční čínské medicíny -bylinné nápoje PhytoChi. Distribuční sklady: Dymokury, Číněves 208 tel.: 777 280 533 Hradec Králové, U Myslivny 498 tel.: 603 310 566 Kravsko u Znojma, Žerůtky 75 tel.: 603 848 933 nebo 515 255 329 Jablonné nad Orlicí, Studené ...

Dodávka: - plastové obaly - PET obaly - HDPE obaly - PP obaly.

Společnost REGEN CLUB z.s. se specializuje na prodej produktů vedoucích ke zlepšení životního stylu. Zakoupit u nás můžete masážní přístroje, náramky pro zdravé hubnutí, podprahové nahrávky a také koloidy stříbra, zinku, mědi, zlata a další výrobky. Prodej, e-shop: - masážní přístroje - koloidy stříbra, zinku, mědi, zlata, železa - náramky ...

Jsem úklidová firma specializující se na profesionální čištění čalouněného nábytku, sedacích souprav, koberců a čalouněných částí interiérů vozidel. Dále se zaměřuji na úklid rodinných domů a bytů, bytových domů a firemních prostor. Úklid provádíme jak jednorázově tak i pravidelně.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov

AZ SERVIS elektronika se zaměřuje na opravy a servis spotřební a hudební elektroniky. Společnost opravuje televize, přehrávače, herní konzole, zesilovače, elektrické kytary, počítače, notebooky a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, příze, vlna - tvrdá galanterie - knoflíky, zipy. Poradenské služby pro firmy, poradenství.

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinství: - bowling centrum - squash a badminton - služby restaurace

Výroba filtrů z netkaných textilií pro odvětví průmyslu, pro zemědělství, pro potravinářství a strojírenství. Netkaná textilie PERVIN/PERLAN. Výroba a zpracování pro zdravotnictví a průmysl. Potisk netkané textilie.

Na svém eshopu a 2prodejnách nabízí firma dětské zboží, zákazníci si mohou vybrat z velké škály kočárků, autosedaček, židliček, lehátek, postýlek a dalšího doplňkového zboží.