Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Tiskárna: - tištěné materiály - velkoformátový tisk - tamponový tisk - ofsetový tisk DTP studio. Rozšířené knihařské služby: - vazby knih a brožur - vazby časopisů, diplomových prací.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Velkoobchod knih Prodej bylinných termoforů, koupelí, koupelových solí, masážních emulzí Prodej Humátu-Daru přírody Prodej cukrovinek Candy Plus - Pedro, Juice Gummee, Fundy Doprava zboží do 800 kg nebo max. 8 osob mikrobusem Nakladatelsví knih

Prodej: - sezonní zboží všeho druhu - krmiva pro chovaná zvířata - zahradní chemie.

Velkoobchodní prodej: - kalendáře - diáře - adresáře - novoročenky - PF. Potisk i ražba dle přání zákazníka. E-shop.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Autoservis, pneuservis. Prodej: - pneu - příslušenství - náhradní díly - autodoplňky - skútry. Půjčovna autoboxů. Myčka aut.

Výroba: - kovové tkaniny - svařované sítě - žebérková a lisovaná pletiva - tkaniny proti hmyzu - plotová pletiva - filtry, výstřihy a výlisky - drátěné koše - dráty - sešívací dráty.

Výroba a instalace samostatně stojících slunečních hodin pro náměstí, relaxační zóny, zahrady a parky. Výroba a prodej výukových slunečních hodin pro školní potřeby. Dokončovací stavební práce. Poradenská činnost v reklamě. Reklamní kampaně. Pronájem a realizace reklamních ploch.

Servis: - klimatizace - osobní automobily. Diagnostika. Pneuservis. Prodej náhradních dílů.

Výroba: - ruské kuželky z recyklovaného plastu - člověče nezlob se, venkovní velké provedení.

Pekárna Nový Malín pro Vás vyrábí vždy čerstvé pečivo přímo na Váš stůl pod značkou Folpek. V naší pekárně si vyberete čerstvý chléb z přírodních kvasů, Malínský speciál nebo pšeničný chléb včetně cereálního, sladkého i slaného pečiva. Výroba, prodej: - pečivo - rohlíky - domácí chléb z přírodních kvasů - čerstvý chléb - pšeničný chléb - ...

Výroba knedlíků. Knedlíky: -přílohové-kynuté, bramborové, plněné uzeninou, plněné škvarky -plněné-kynuté knedlíky ovocné, šulany s mákem.

Lisování technické pryže zejména pro automobilový průmysl Výroba: - silentbloky pro automobily AVIA, LIAZ - ostatní pryžové výrobky. Obrábění - CNC dlouhotočné automaty. Držitelé certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001

Veterinární klinika Minář s.r.o. působí v okolí Šumperka již od roku 2000. Poskytneme Vašim mazlíčkům veterinární péči na vysoké úrovni. Působíme jako veterinární ambulance, veterinární klinika, veterina, veterinář. Veterinární všeobecná péče, prevence a odborná vyšetření v těchto oborech: - chirurgie - ortopedie - prasklé a křížené vazy ...

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zámečnictví, nástrojářství

Dřevěné truhlíky na míru: - obaly na truhlíky - květináče - bytové doplňky. Květinové aranžmá truhlíků, dekorace.