Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba: - plastové spotřební zboží pro domácnost. Zakázková kooperační výroba: - vstřikování technických výlisků z plastů pro ostatní odvětví průmyslu.

Výroba, šití: -konfekce, oděvy.

Maloobchod, prodej: -textil.

Šití, výroba, prodej: -oděvy dámské i pánské -oděvní doplňky z vamberské krajky.

Prodej, maloobchod: -krmné směsi

Prodej: -papírenské zboží -kancelářské potřeby -školní potřeby.

Prodej: - pneumatiky - náhradní díly - doplňky. Autoservis, pneuservis pro osobní automobily.

Vinotéka, prodej vína s možností posezení

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

Prodej, montáže: - plastová okna. Velkoobchod, prodej: - kotevní technika - pěny, tmely, silikony - stavební systémy - železářské potřeby - domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: - kojenecké oblečení a potřeby

Prodej: - školní potřeby - kancelářské potřeby - papírenské zboží - psací potřeby - tiskopisy - umělecké a výtvarné potřeby - jednorázové nádobí.

Prodej: - náhradní díly na nákladní automobily, vleků a návěsů, na osobní automobily - nové a ojeté užitkové vozy. Výroba: - hydraulické hadice. Pneuservis, autoservis. Motoservis. Odtahová služba. Armyshop. Pobočka: Jeseník, Bezručova 601, (areál ČSAD) Bruntál, Krnovská 16

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - vybavení pro dům a zahradu.

Velkoobchod: - tabákové výrobky - nápojové sklo - tabákové automaty.

Prodej: -noviny -časopisy -cigarety.

Prodej, opravy: -hodiny -hodinky.

Výroba a prodej: - pečivo - pekařské výrobky.

Prodej: - noviny, časopisy - tabákové výrobky - příjem sázek