Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, železářské a průmyslové zboží - průmyslové zboží - zahradní slunečníky - velkoobchod : - fólie pro zahrádkáře - železářské zboží Otevírací doba je: Po - Pá: 8:00 - 16:00 So: 9:00 - 11:00 Ne: zavřeno (běžně) Po - Pá: 8:00 - 12:00, 13:00 - 16:00 So: 9:00 - 11:00 Ne: zavřeno (o letních prázdninách) Bereme také ...

Pokrývačství, tesařství -Zprostředkování obchodu -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Dodávky spojovacího materiálu do různých průmyslových odvětví, především pak do strojírenského, automobilového, elektrotechnického, petrochemického atd.průmyslu.

Výroba: - obaly a výrobky ze dřeva - jehličnaté řezivo - zahradní dřevěné výrobky - zdvojená okna - zahradní doplňky - výrobky na bázi dřeva - sušení dřeva - nábytek. Výrobky: - stavebně truhlářského a truhlářského charakteru.

Prodej, servis: - vozidel. Uhelné sklady. Zlatnictví.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Zlatnictví, prodej: - šperky - hodinky

Velkoobchod maloobchod prodej: - samolepicí fólie - tapety - dekorační a záclonové látky - lepidla na tapety - tototapety - stolní dekorace a kuchyňské doplňky - koupelnové předložky.

Distribuce: - ochranné pracovní pomůcky - drogerie

Kamenná prodejna, e-shop: - zdravotní pantofle - zdravotní dětské boty, obuv - školní batohy - kožené peněženky.

Výroba - náhradní potahy - látky - výprodeje

Potahy pro Vaše IKEA sedačky Nabízíme potahy z kvalitních a trvanlivých tkanin Výroba a prodej: - potahový textil

Výroba, prodej: -kožešnictví -dámská i pánská kožešnická výroba -konfekce z Veluru a přírodních kožešin. Zpracování a barvení kožešin, výroba kožešinových výrobků. Velkoobchod s oděvy a obuví. Maloobchod s oděvy. Výroba kožených oděvů.

Výroba: - konfekce - polokonfekce a doplňků z pravých kožešin - znalecké posudky v oboru kůže a kožešin - export - import - surové kožky - vyčiněné kožešiny - předložky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb pro ...

Biotechnologická výroba kyseliny hyaluronové pro farmaceutický a kosmetický průmysl. Výzkum, vývoj a výroba inovativních materiálů pro medicínu, zdravotnických prostředků a léčiv.

Zakládání a údržba zeleně, instalace automatické závlahové systémy (závlahy). Prodej: -zahradní vybavení -zahradní nábytek -rostliny -dřevěné terasy. Realizace zahrady a jejich následná údržba. Úklid firemních areálů, sečení trávy, kácení stromů a nevhodné (náletové) dřeviny, zimní údržba chodníků. Zazimování závlahových systémů.

Výroba: - keramika. Prodejna Litomyšl Smetanovo náměstí 118 - tel.:461612265. Závod Pazucha 44 - tel.:461615367.

E-shop: - originální trička a mikiny s potiskem - zvířecí motivy dle vlastního návrhu - speciální design - lithophane - darky a noční světla www.litho.cz

Šití textilního zboží. Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Výroba a prodej: - LDPE folie - HDPE folie - pytle

Prodej: - hračky, hry - papírnictví

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

Společnost Opatex, s.r.o. je dovozcem a velkoobchodním prodejcem použitého textilu. Denně dovážíme asi 50 tun netříděného textilu ze zemí EU ale i z dalších zemí. Toto zboží dále třídíme na vlastní modernizované třídící lince v areálu naší firmy. Na český trh nabízíme pouze první jakost tříděného second hand zboží. Sídlo společnosti naleznete v ...

Vybrané suroviny pro pekaře a cukráře Export, import sušených plodů, modrého máku, ořechů, rozinek. Náš velkoobchod se suchými plody a posypovými materiály pro pekaře a cukráře Vám zajistí:¨ Slunečnice, Slunečnice zlomky, Sezam, Mák, Mák mletý stabilizovaný, Kmín celý, Kmín drcený, Lněné semínko, Rozinky, Kokos fine, Kokos medium, Mandle ...