Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Tkalcovna výroba a prodej ručníků, utěrek a osušek

Velkoobchod, maloobchod - spojovací a kotevní materiál

Výroba: -I.divize - polyethylenové POE kašírované fólie - podstřešní fólie - pojistné, parozábranné, - antikondenzační, hliníkové - antikorozní fólie ANTICOR-SVITAPCOR -II.divize -technické tkaniny - stanovky a plachtoviny, lehká - obuvnické ségly - směsové tkaniny - filtrační tkaniny - režné tkaniny-lnářské ...

Zemědělské družstvo vlastníků Mrákotín se zaměřuje především na zemědělskou a rostlinnou výrobu. Obhospodařujeme přibližně 1000 ha zemědělské půdy. Zabýváme se výrobou krmiv pro výkrm hospodářských zvířat. Máme vlastní výrobnu a mísírnu krmiv, kde zpracováváme produkty z vlastní rostlinné výroby jako je kukuřice, pšenice, ječmen a sója. Do ...

Výroba a prodej jehel a špendlíků všeho druhu

DIPRO, výrobní družstvo invalidů je český výrobce drobných předmětů ze dřeva s dlouho tradicí. Vyrábíme dřevěné kuchyňské potřeby, šatní ramínka, špejle, párátka i nábytkářské kolíčky. Nabízíme také výrobu řeziva a kartonáže. Všechny výrobky si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě. Sídlíme ve městě Proseč u Skutče. Naše výrobky, ...

Zahradnické služby, údržba zeleně, výsadby Ovocná a okrasná školka: -prodej sadby, ovocných stromků, jehličnanů, květin -široký sortiment potřeb a výpěstků pro zahradu: -listnaté a jehličnaté keře -letničky, trvalky, skalničky, trávy, balkónové květiny -vodní a bahenní rostliny -zahradní keramika -substráty, zeminy, ...

Výkup, zpracování, prodej zvěřiny - dodávky zvěřiny do restaurací, penzionů, gril barů. Podniková prodejna - adresa: Sladkovského 1553, Pardubice. Zpracovatelský závod - adresa: Sádka 148, Lázně Bohdaneč.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - dětské kočárky - kočárky pro dvojčata - sportovní kočárky.

Internetový obchod, e-shop: - elektronické smyčcové nástroje - elektrické housle, violy, violoncella, kontrabasy.

E-shop - zahradní nábytek ze dřeva, hliníku a umělého ratanu - zatravňovací dlaždice - zahradní doplňky. Výdejní sklad - adresa: Pardubická 167, 534 01 Holice.

Pneuservis - výměna a opravy pneu - prodej pneumatik.

Výroba, prodej: - pelechy a polštáře pro psy, domácí mazlíčky.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a ...

E-shop - nalepovací tetování - dočasná tetování pro dospělé i děti.

E-shop - jazykové učebnice - slovníky - křížovky.

Internetový obchod, e-shop: - didaktické, logopedické pomůcky - hry, hračky.

Česká výroba zdravotních lůžek, polohovacích polštářů, antidekubitních prostředků pro dlouhodobě ležící pacienty. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme produkty a služby pro poskytování profesionální a domácí péče. Specializujeme se pomoc a podporu dlouhodobě ležícím pacientům a na prevenci proleženin - dekubitů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál - železářství - domácí potřeby - instalatérský materiál - hnojiva - bazénová chemie.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - RC modely - RC drony, letadla, auta, vrtulníky.

Prodej - bezpečnostní a pracovní obuv - hasičská obuv - obuv pro lesníky.

E-shop: - chovatelské potřeby - krmiva

Kožešnictví - zakázková výroba kožešin a kožešinových výrobků.

Výroba, prodej - dobové, historické a stylové kostýmy dámské, dětské i pánské - kostýmy z období gotiky, pohádkové, fantasy, dětské, karnevalové - košile, spodničky, jednoduché dámské šaty, drátěné košile.