Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchodní prodej: -obuv -textil.

Práce: - zlatnické - šperkařské. Výroba klenotů a příbuzných předmětů.

Výroba: -textilní -kusové vigonní výrobky -mycí hadry -mycí látky.

Výroba, prodej: - cukrovinky - zákusky - dorty - cukrářské výrobky. Cukrárna - 2 prodejny.

Strojní výroba, projekce: -svorníky -šrouby (závrtné, třmenové, dřevěných bubnů, pro navařovací konce) -závitové tyče -navařovací panty -různé součástky na soustružnických automatech. Služby: -povrchová úprava (zinkochromát, černění, niklování, chromování) -válcování -dělení materiálu -drobné kovoobráběčské práce -dodávka matic a ...

Velkoobchod: - profesionální vlasová kosmetika značky SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, VITALITYS, REVLON PROFESSIONAL, WELLA, LOREAL PROFESSIONAL, INDOLA, MATUSCHKA, INTERNATIONAL, LONDA aj. - dovoz zboží do kadeřnictví. - nůžky SOLINGEN JAGUAR (e-mail:www.jaguar-solingen.cz).

Prodej - drogistické zboží

Zahradnictví: -řezané květiny -hrnkové květiny -svatební kytice -pohřební věnce -zahrádkářské potřeby -chemická ochrana rostlin. Prodejna: -Palackého náměstí 146 539 73 Skuteč tel.: 469350505

Dětský bazar Chrudim. Bazar (komisní prodej) dětského zboží – oblečení, obuv, kojenecké potřeby, hračky, dětský nábytek (jídelní židličky, postýlky), školní potřeby, autosedačky, sportovní vybavení, sportovní kočárky, golfky a těhotenské oblečení. Reflexní vesty pro děti. Provozovna: Koželužská 253 Chrudim 2

Prodej, maloobchod: - knihkupectví - knihy i pro náročné - keramika - dřevěné hračky - upomínkové předměty - pohlednice - regionální literatura, nakladatelství.

Výroba, velkoobchod a maloobchod pánského a dámského textilu značky White Mountains.

Zahradnictví u Špačků Prodej vzácných i běžných listnatých a jehličnatých dřevin a zahradní mrazuvzdorné keramiky.

- BOBR NÁBYTEK - Prodej: - nábytek z masivu - zdravotní matrace - lamelové rošty - dřevěné hračky - moření do 18 odstínů.

- výtvarné dílny lidových tradic pro školy, skupiny a jednotlivce Prodej a výroba - originální výrobky české lidové tradice

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Prodej, maloobchod: -krmiva, krmivo mražené maso, granule pro psy, kočky a králíky, šroty, krmné směsi, vitamíny -chovatelské potřeby. Prodejna: -Teplého ulice -Havlíčkova ulice. Stříhání psů tel:776106436. Obchodní zastoupení Biofaktory s.r.o.

Ochranné pracovní pomůcky. - montérky - pracovní rukavice - pracovní obuv - oblečení pro všechny profese - pomůcky na ochranu hlavy, sluchu, očí, obličeje, dýchacích orgánů - ochranné pomůcky pro svářeče - čistící prostředky a drogerie.

Zahrada Lada Slepotice Prodej: - okrasné stromy a keře - růže - túje - betonová koryta - zahradní keramika - truhlíky - substráty - čarověníky - roubované jehličnany Služby: - návrhy zahrad a jejich realizace

- pivovar - výroba piva - prodej piva

Internetový obchod s potřebami pro děti.

Pekárna, výroba: - chléb - pečivo - zákusky - dorty

Klempířské práce Autoservis Pneuservis