Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod: -tabák, cigarety -potraviny -alkohol

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -barvy, laky, -lepidla, -gastro potřeby (kelímky, brčka, boxy), -ochranné pracovní pomůcky, -asfaltové výrobky -potravinářská chemie-úklid potravinářských provozů.

Výroba: - horkovzdušné a impulsní svařování a šití plachet - rovné a tvarované plachty - potahy a kompletní foliovníky - krycí plachty - svařované, tkané a bublinové folie - šité výrobky z technických tkanin

Výroba, prodej: - dřevěné hračky.

Zásobování velkoobchodů a maloobchodů: - trvanlivé potraviny a potravinové doplňky: - nápoje, - cukrovinky-bomboniéry, čoko-tyčky, slané tyčky, sladké trubičky, - likéry BAREN SIEGEL medovina 5 druhů -čaje pytlikové, -vína bílá, červená pro vinotéky. Distributor ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky boty, montérky, rukavice, brýle - pracovní obuv - pracovní oděvy, oblečení - nářadí - drogerie - kartáčnické výrobky.

Velkoobchod, prodej: deštníky, pláštěnky, spodní prádlo. Dovoz: Deštníky MAGIC, CABRIO: - dětské deštníky - dámské deštníky - pánské deštníky - partnerské deštníky - reklamní deštníky. Pláštěnky: - dětská do 10 let z PE, zavazování kolem pasu - dětská od 10 let výše z PE, zavazování kolem pasu - pro dospělé z PE, ...

Velkoobchod, prodej: deštníky, pláštěnky, spodní prádlo. Dovoz: Deštníky MAGIC, CABRIO: - dětské deštníky - dámské deštníky - pánské deštníky - partnerské deštníky - reklamní deštníky. Pláštěnky: - dětská do 10 let z PE, zavazování kolem pasu - dětská od 10 let výše z PE, zavazování kolem pasu - pro dospělé z ...

Výroba: - žakarské tkaniny - damašky - vlákna.

Výroba: - podlímcových plstí pro výrobu pánské klasické konfekce. - ve všech základních barvách, návin 25m, možno zasílat i na dobírku.

Výroba: - plastových kánoí, pramiček, nádrží a přístavních mol. E - shop: - elektromotory - funkční prádlo - kajaky - nádoby pro vinaře - plastové kánoe - rybářské pramice - šlapadla - vodácké vybavení. Výrobna: Kostěnice 171 (areál bývalého Magnetu) Pardubice 530 02 - tel.: 777067527

Výroba: - balící zařízení - balící stroje - ovíjení zboží na paletě paletizační linky Obaly: - sáčky - fólie - balící materiál - průtažná stretch fólie - lepicí a vázací pásky - tašky a sáčky BOPP

Výroba: -kožešnická. - lůžkoviny vlněné - domácí obuv. Zdravotní doplňky vlněné: -rukavice -ledvinové pásy.. Děti: -kojící polštáře -pelíčky -bryndáky -fusaky -lůžkoviny dětské -matrace dětské -obuv domácí dětská.

Knihařství. Práce: - knihařské. - vazba knih. - paspartování a rámování obrazů - výroba diplomových a absolventských prací s tiskem na desky.

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské. -textil. Půjčovna: -svatební šaty.

Prodej: -textil -oděvy -módní textil. Reklamní a propagační činnost včetně realizace. Nájem a pronájem movitých a nemovitých věcí.

Akvaristika. Prodej, maloobchod: -potřeby pro chovatele -rybičky -krmení pro rybky -akvária -vzduchová zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: -hodinářství -zlatnictví -stříbro -hodinky -budíky -hodiny.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky, dorty, cukrovinky -cukrářské výrobky.