Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
- zlatnictví - hodinářství - prodej klenot

Výroba, dodávka, montáž, údržba, informačně-orientační systémy (místní správa): - městské: - směrovky ulic, místní, turistické a komunální cíle, dopravní značky IS22, IS24 - orientační plány, mapové plány, mapy - areálové: - velkoplošné informační tabule (billboardy) - prosklené (osvětlené) vitríny ALUCASE - plány areálů, ...

RCKáně je kamenný a internetový obchod, který nabízí testované Rc modely jako letadla, vrtulníky, auta, lodě, tanky, ponorky, vznášedla, hračky, roboty, nabíječky, akumulátory, Rc elektroniku, modelářský stavební materiál, stavebnice, náhradní díly, zkrátka vše kolem světa modelů.

Prodej, výroba: - kožešinové a kožené výrobky.

V našem sortimentu najdete venkovní informační vitríny, informační tabule, reklamní vitríny a klaprámy. Použití informačních vitrín – úřední desky a městské informační systémy a reklamní plochy.

Řeznictví, uzenářství, maso, uzeniny, výroba: -maso -masné výrobky -uzeniny.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží -potraviny.

Prodej, e-shop. Včelí produkty: - včelí med - medovina - medové víno - mateří kašička - medové pivo - včelí propolis - včelí pyl - včelí vosk Včelí kosmetika. Svíčky z vosku. Včelařská literatura. Potřeby pro včelaře.

Velkoobchod-obalový materiál. Prodej: -papír: -tabelační (do počítačů) -xeroxový (do kopírek) i barevný -balící (potravinářský) -kotoučky do pokladen -etikety -etiketovací kleště, barvicí válečky do etiketovacích kleští -silonové nitě, splintovací pistole, jehly do splintovacích pistolí, splinty -papírové visačky ...

- tkaní bavlnářských tkanin - tkaní textilií

Velkoobchod, prodej: - balící materiály: - papír - fólie PE - tepelně smrštitelné - potravinářské - bublinková - folie mikrotenová (MI) - balící - další balící materiály a zařízení - plastové nádobí - kancelářské a školní potřeby: - tabelační, xeroxové, faxové papíry - papír A3 čtvereček - obaly PE - ...

AUTOSERVIS : - veškeré opravy všech vozidel - měření emisí benzínových motorů - příprava a provedení STK - pozáruční servis a prohlídky vozidel - montáž tažných zařízení a střešních oken - montáž autoalarmů a cetrálních zamykání - montáž automat. rosvěčovačů světel - údržba, výměna, desinfekce a doplnění klimatizací ! - montáž ...

Prodej: - stavebniny - potřeby pro dům a zahradu.

Prodej: - kancelářské a školní potřeby.