Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výkup, nákup, zpracování: - kožešiny, kůže, ovčí vlna. Zakázková výroba, opravy: - výrobky z kožešiny, kůže či ovčí vlny.

Oficiální dovozce a distributor kávy, kapslí a automatů Lavazza. Prodáváme kávovary Jura, La Pavoni a kapsle Lavazza blue a Lavazza espresso point včetně servisu po ČR. Provozujeme e-shop s kávou, kávovary a nápojové směsi.

Internetový obchod - dámské nadměrné oděvy Výroba - dámské nadměrné oděvy

Distribuce - makedonská vína Vinotéka Dovoz - makedonská vína

Výroba, prodej: - kuchyňské linky. Velkoobchod, velkosklad, prodej: - truhlářské potřeby - deskoviny - kování - domácí spotřebiče ARDO - spojovací materiál - kuchyňská dvířka. Prodejna a sklad: Nádražní ul. Hlinsko tel:469311755 fax:469311755.

Prodej a internetový prodej - přírodní produkty k harmonizaci organismu

Výhradní dovozce, velkoobchod, maloobchod: - oleje Denicol pro ČR a SR Prodej, servis, leasing: - skútry Peugeot - náhradní díly - motoshop, nové moto - motobazar - přilby, oblečení a příslušenství - dětská elektrovozítka PEG-PEREGO

Ohňostroje: -malé, střední, velké, gigantické -komponované s hudbou -zahradní, interiérové, denní, bez hudby, výškové finále. Malý ohňostroj - od 2000, -Kč/min. Střední ohňostroj - od 4000, -Kč/min. Velký ohňostroj - 9000, -Kč/min. Speciální finálová část od 1 minuty - 20 000, -Kč. Doprava po celé ČR zdarma.

Zahrady třetí generace, zahradní jezírka. Zavlažovací systémy. Okrasné zahrady, zahradní architekti. Studny, zahradnictví, realizace zahrad, zahrady, zavlažování, závlahy, K-Rain. Nářadí Fiskars, Gardena. Zahrady, projekty zahrad, vodní plochy, jezírka, travní koberce, kácení dřevin, prořez dřevin, přesazování, ovocné, stromy vzrostlé, ...

Výroba - bižuterie Návrhy modelů Zakázkové krejčovství Půjčovna - společenské šaty

Prodej - použité zboží Maloobchod - spotřební zboží

Zahradnické potřeby. Rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, sadařství . Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Výroba: -medoviny, medovina. -Železnohorská hořká medovina.

Dovoz převážně ručně tkaných vlněných dek a meditačních šálů, šálů z kašmíru, oblečení.. .. Dovoz dřevěného nábytku, lečivých kamenů, drahokamů, rustikálního nábytku atd. .

Velkoobchod a maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách. Výroba destilovaných alkoholických nápojů. Filiálka Dolní Roveň: - sklad nápojů: 466 688 619 - ovocný lihovar a pěstitelské pálení: 466 688 134

Nabízíme: - svatební kytice - dárkové kytice - smuteční a dušičkovou vazbu - široký sortiment pokojových, balkonových a zahradních rostlin - floristický servis Pěstování zeleniny a zahradnických specialit. Rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, sadařství.

- děrované plechy - tahokov - rošty - plotové - systémy - pletiva - podhledy - akustické stěny - dopravní pásy

Provozovatel internetových obchodů: www.nakupnicentrum.cz: - nabízí více než 90 000 položek: - hodinky, šperky, parfémy, kosmetika, produkty pro zdraví, nábytek, nářadí, sexshop, spodní prádlo, bílé zboží, oblečení, elektro, cyklistika, fitness, počítače, víno, outdoor, módní doplňky. www.parfemy.cz: - největší internetová parfumerie v ...

Dodáváme: - krby - kamna - grily - podlahy - zahradní nábytek - dřevěné brikety, pelety, dříví - doprava.

Pneuservis, prodej, dodávka: -pneumatiky -disky. Autodoprava + nadrozměrná přepravaklasická přeprava. - návěsová vozidla o rozměrech 13, 6 metrů délky a 2, 5-3 metrů výšky a tonáži 25t - vnitrostátní po celé ČR - mezinárodní přeprava po celé Evropě k dispozici 17 návěsových vozidel - nadrozměrná přeprava - speciální vozidla ...

Prodej - kompozitované letecké modely Výroba - kompozitované letecké modely