Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Jsme specializovanou společností, která se zaměřuje na přírodní potraviny a kosmetiku. Naše nabídka zahrnuje: Kosmetiku Messinian Spa: Nabízíme péči o tělo, vlasy a pleť. Od suchých olejů po liftingové krémy a vůně. Medovinu APIMED: Dovoz slovenské medoviny, která je oblíbená pro svou kvalitu a chuť. Bio mandle a sušené plody: Nabízíme ...

Specializujeme se na výrobu dílů pro dopravní prostředky a strojírenské výrobky a jejich následnou dodávku do prvovýroby. Prodáváme náhradní díly pro osobní vozidla, nákladní vozy a autobusy. Do našeho sortimentu se řadí: čepy, čerpadla, filtry, ale i světlomety, blinkry, směrovky, mlhovky, couvací světla. Dále nabízíme baterie, spoilery, ...

Ing. Radek Štěpánek se zaměřuje na prodej oblečení a doplňků pro psy - kombinézy, svetry, mikiny, čepice, vodítka, obojky.

Jezdecké potřeby Vachutka s.r.o. prodává širokou škálu vybavení pro koně i jezdce. Od sedel a uzdící přes trenky a boty až po speciální krémy pro péči o kopyta.

České bedýnky s.r.o. prodává dárkové bedýnky s českými delikatesami. K dispozici jsou 4 velikosti, které jsou reprezentativní pro každou příležitost a podporují příběhy českých výrobců.

AQUA-BARRELS s.r.o. se zaměřuje na distribuci a servis výdejních automatů na vodu.

MODELCENTRUM s.r.o. je internetový obchod se širokým výběrem RC modelů a příslušenství. Jedná se například o modely letadel, vrtulníků, lodí, tanků, aut a plastikových modelů.

SOPACK s.r.o. poskytuje inovativní řešení pro bezpaletovou přepravu pomocí Slip Sheet podložek. Tyto podložky jsou ekologickou a efektivní alternativou k dřevěným paletám, snižují náklady a jsou vhodné pro export v kontejnerech.

AIMEX s. r. o. působí na českém a slovenském trhu od roku 1997. Jsme výhradními zástupci německé firmy Konrad Hornschuch AG v Čechách a na Slovensku, která je známá po celém světě svou značkou SKAI. Pokud jde o módní koženky, pak je značka SKAI nedostižitelný originál. Koženky firmy Konrad Hornschuch AG mají kreativní design, špičkovou kvalitu a ...

PALETY PARDUBICE s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a opravy přepravních palet a obalů.

Simi Fashion s.r.o. provozuje velkoobchodní e-shop, který se specializuje na použité oblečení z druhé ruky. Jejich sortiment zahrnuje převážně dámské, ale také dětské a pánské oblečení.

Cacao Brew s.r.o. prodává pražené a mleté kakao, které se zalévá jako káva, poskytující silnou chuť a energii.

Lesní družstvo Vysoké Chvojno.s.r.o v dnešní době tvoří 16 obcí a společnost hospodaří na cca 4.700 ha lesní půdy. Mezi námi poskytované služby patří výkup a prodej zvěřiny, prodej palivového dřeva a také poplatkový lov černé, dančí a srnčí zvěře. Rovněž provozujeme Penzion Zámeček. Sídlíme v obci Vysoké Chvojno na adrese Soběslavova 82, okres ...

Holflor studio 1 s.r.o. je květinářství specializující se na řezané, hrnkové, suché i umělé květiny. K dispozici jsou květinové aranžmá, dekorace, svatební výzdoba, bytové doplňky, květináče a vázy.

Taste&Rest s.r.o. prodává exkluzivní, ručně vyráběné donuty, které jsou každé ráno čerstvě připraveny podle speciálního tajného receptu. Nabízejí více než 100 unikátních druhů donutů, včetně veganských variant.

Anna Grecmanová provozuje studio, které nabízí půjčovnu šatů, líčení, účesy a kurzy líčení.

Bezva zdraví s.r.o. provozuje e-shop s müsli, granoly, ořechy a sušenými plody.

Czech Precious Metals s.r.o. se specializuje na obchod s drahými kovy.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Provozování vodovodů a kanalizací Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k ...

Vanda Dobrkovská provozuje e-shop specializující se na prodej náramkových hodinek a dřevěných brýlí. K dispozici je široký výběr pánských, dámských a dětských hodinek různých stylů, od sportovních po elegantní.

ApotekaTCM s.r.o. se specializuje na tradiční čínskou medicínu (TCM). Má široký výběr bylin, čajů, kosmetiky a doplňků stravy.

WAGYU s.r.o. se zaměřuje na prodej zdravotnického materiálu, dezinfekce a sportovní výživy a doplňků.

Markmed s.r.o. se zaměřuje na prodej zdravotnického materiálu, dezinfekcí, sportovní výživy a doplňků.

Lenka Frydrychová se zaměřuje na výrobu a prodej reklamních a dárkových předmětů, razítek, samolepek a na potisk triček.

NEW GREEN SOLUTIONS s.r.o. se zaměřuje na prodej pěstitelských potřeb, hnojiv, substrátů, vzduchotechniky a osvětlení pro pěstování rostlin.