Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej, oprava: -hodinky -vodotěsné hodinky, výměna baterií -výměna, výměny hodinková skleněná skla, sklo -autorizovaný servis hodinek Prodej: -zlaté řetízky, prsteny, náušnice, přívěsky -ostatní výrobky ze zlata.

Výroba, prodej: - dárková trička s potiskem pro děti i dospělé, výroba a prodej modních doplňků, bižuterie, šperků, tašek a dřevěných obrázků.

Výroba: -farmaceutické suroviny -bylinné sirupy a masti -kosmetika -ochranné pracovní masti Herbalon -veterinární přípravky. Telemarketing: Sluneční 284 Pardubice 53009 tel:466400070 e-mail:tmg@hbf.cz Expedice: Průmyslová 450 Pardubice 53003 tel:466652470 e-mail:expedice@hbf.cz www.bochemie.cz/firma/vg.htm

Masné delikatesy. Výroba, prodej, rozvoz: -masné a uzenářské speciality -masné výrobky. Pondělí 07:30 - 17:00 Úterý 07:30 - 17:00 Středa 07:30 - 17:00 Čtvrtek 07:30 - 17:00 Pátek 07:30 - 17:00 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Maloobchod, prodej: -hračky, hraček.

Výroba: - modelářské elektromotory AXI, MiniAC, VM - převodovky a jejich příslušenství

Výroba, prodej: - zámky - kování - zámečnictví

Květinářství u Františka Prodej, maloobchod: -květiny -umělé květiny -prodej semen a zahradnických potřeb -potrava pro zvířata psy, kočky -dekorační doplňky. Služby: -aranžování a vazba květin. Prodej zahradnických a chovatelských potřeb. Poskytování aranžérských a vazačských služeb.

* Výhradní dovozce: - náramkových hodinek Festina, Calypso, Candino, Lotus, Jaguar a šperků Lotus Style do České republiky.

Firma GARENO s.r.o. vznikla v roce 2003 v Pardubicích. Její hlavní činností je import cukrovinek z EU a distribuce do velkoobchodů a obchodních řetězců. Jsme výhradními prodejci cukrovinek zn. TAGO a rozvážíme tyto po celé republice. Jako vedlejší činnost fy. GARENO je mezinárodní i vnitrostátní doprava a zprostředkovatelská činnost v ...

Prodej stavebnin. - sádrokartonové desky - stropní podhledy - izolace - zdicí materiály - stavební fólie - okna a dveře - plovoucí a parketové podlahy - obložky a zárubně - suché maltové směsi včetně sila - stavební chemii - interiérové a fasádní barvy (míchací studio) - fasádní omítky - zateplovací a fasádní systémy - ...

Nabízíme širokou nabídku bytového textilu, jako jsou záclony, závěsy i panely na okna. V nabídce máme záclony bílé, balkónové komplety, barevné záclony, moderní záclony, dětské záclony a mnoho dalšího.

Zdravá výživa až domů. Krabičková metoda. - krabičková dieta Pardubice - krabičková dieta Hradec Králové.

Starožitnictví. Výkup, komise, prodej: -staré předměty -nábytek. Restaurátorské práce: -staré předměty -nábytek.

Služby: -aranžérské ze suchých květin. Vazba květin: -suché, exotické, tuzemské do květinářství, restaurací, obchodů, hotelů, hal*, kanceláří, výkladů, bytů, chat*, chalup.

Sídlo v Lanškrouně. Velkoobchod, prodej: -hadice, guma, pryž. -průmyslové hadice. -vzduchotechnické hadice. -hadicové spony, koncovky. -pryžové podlahoviny.

Vyrábíme: - entomologické pomůcky - špendlíky - sbírkové krabice - lovecképomůcky - pomůcky potřebné pro profesionální i amatérskou entomologii.

Výroba a prodej: - zahradní keramika.

Maloobchod, prodej: -železářství. -truhlářské potřeby.

Výroba plastových výrobků.

Prodej, maloobchod: -odborné a duchovních knihy -dárkové zboží -minerály -etnická hudba.

- rozvoz potravin - potraviny domů - zdravé potraviny - rozvoz zdarma

Čistírna, čištění: -peří Výroba, šití: -péřové deky a polštáře.