Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Služby: -půjčovna společenských šatů.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - tel. 461 531 601

Velkoobchod: -tabák, cigarety -potraviny -alkohol

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -barvy, laky, -lepidla, -gastro potřeby (kelímky, brčka, boxy), -ochranné pracovní pomůcky, -asfaltové výrobky -potravinářská chemie-úklid potravinářských provozů.

Výroba: - horkovzdušné a impulsní svařování a šití plachet - rovné a tvarované plachty - potahy a kompletní foliovníky - krycí plachty - svařované, tkané a bublinové folie - šité výrobky z technických tkanin

Výroba: - podlímcových plstí pro výrobu pánské klasické konfekce. - ve všech základních barvách, návin 25m, možno zasílat i na dobírku.

Výroba: -kožešnická. - lůžkoviny vlněné - domácí obuv. Zdravotní doplňky vlněné: -rukavice -ledvinové pásy.. Děti: -kojící polštáře -pelíčky -bryndáky -fusaky -lůžkoviny dětské -matrace dětské -obuv domácí dětská.

Knihařství. Práce: - knihařské. - vazba knih. - paspartování a rámování obrazů - výroba diplomových a absolventských prací s tiskem na desky.

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské. -textil. Půjčovna: -svatební šaty.

Prodej: -textil -oděvy -módní textil. Reklamní a propagační činnost včetně realizace. Nájem a pronájem movitých a nemovitých věcí.

Akvaristika. Prodej, maloobchod: -potřeby pro chovatele -rybičky -krmení pro rybky -akvária -vzduchová zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: -hodinářství -zlatnictví -stříbro -hodinky -budíky -hodiny.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky, dorty, cukrovinky -cukrářské výrobky.

- zlatnictví - hodinářství - prodej klenot

AUTOSERVIS : - veškeré opravy všech vozidel - měření emisí benzínových motorů - příprava a provedení STK - pozáruční servis a prohlídky vozidel - montáž tažných zařízení a střešních oken - montáž autoalarmů a cetrálních zamykání - montáž automat. rosvěčovačů světel - údržba, výměna, desinfekce a doplnění klimatizací ! - montáž ...

Prodej galanterie, galanterních výrobků: - zipy, šicí nitě, řezané stuhy, suché zipy - kovová galanterie - značka Diktas, Prym Fashion, Fiocchi, Eclair, Krass+Wissing, Velcro, Madic.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Stolařství, tesařství, prodej. Materiály pro stolaře. Prodej: -Lamino -Pracovní desky -Hrany -Prolisová dvířka -Úchytky -Reling -Dřezy -Spojovací materiál -Surové dřevotřísky -Překližky -Dýhované dřevotřísky -Sololaky -Parapety -Stavební a truhlářské řezivo -Drátěný program -Nábytkové ...