Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - drogerie - potraviny - nápoje - tabákové výrobky

Velkoobchodní i maloobchodní prodejce kreativních potřeb Fiskars Craft.Dále dodáváme hobby potřeby pro ruční tvoření, zdobení pohlednic, netradiční papírová fotoalba (scrapbooky), pomůcky pro drátování, patchwork, děrovačky, tvořítka, raznice, řezací kolečka, tvarové nůžky apod.

Medová farma s.r.o. zajišťuje prodej včelařských produktů.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

OrganicLi provozuje eshop s biopřípravky - prací prostředky, potřeby na úklid domácnosti a mytí nádobí, mýdla.

Eshop s potravinami jako jsou nápojové sirupy, jablečný a balsamicový ocet, sůl zázvorová nebo na ryby, omáčky, rýže a další.

Nabízíme textilní příze ze skleněných vláken

Výroba, distribuce, prodej: -výrobky z plastových fólií (značka Ligma) Prodej: -plastové výrobky -školní obaly pro nové učebnice a sešity -fólie, obaly, sáčky -obaly na CD -umělé květiny -kancelářské potřeby.

Velkoobchod - kuchyňské potřeby - potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu Zásilkový obchod - e-shop Prodejna: Smetanovo nám. 132 Litomyšl 570 01 Tel.: 602 221 545 Smetanovo nám. 97 Litomyšl 570 01 Tel: 720 742 313

Společnost TexCord s.r.o. vyrábí šňůrky pro různé účely.

Firma Wild food s.r.o. na eshopu nabízí jerky ze zvěřiny ( srnčí, dančí, kančí, jelení), produkty z bažantího či mufloního masa. Dále uzeniny, jako jsou klobásy, salámy, párky.

Výroba a prodej topných pelet - brikety - podestýlky - kotle

Autoservis, autoopravna - generální opravy motorů - diagnostika - výměna rozvodů - oprava veteránů - autoelektrikářské práce Pneuservis Prodej - náhradní díly, autodoplňky - pneumatiky Odtahová služba Autolakovna Autopůjčovna Reklamní a grafické práce - polepy vozidel reklamou - potisk textilu

Výroba - figurální keramika - betonové výrobky

Výroba, prodej : - keramika - ozdobná - užitková Práce : - keramické práce - na zakázku - dle vlastních návrhů - e-shop s keramikou

Služby: -ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v klidném místě, velmi blízko historického centra Litomyšle, renesančního zámku, zapsaného na seznamu UNESCO, sportovních areálů, včetně koupaliště a krytého plaveckého bazénu -tři kompletně zařízené dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím, s možností přistýlek -parkování na vlastním pozemku.

Zahradnictví: - jehličnaté, listnaté stromy a keře - pnoucí a vřesovité rostliny - rhododendrony - azalky - skalničky - trvalky - kapradiny - vodní, bahenní - léčivé a balkonové rostliny - okrasné trávy - ovocné stromy a keře - růže - stromkové, velkokvěté, polyanthy, mini, pnoucí. Maloobchodní prodej: - ...

Společnost LUCORP s.r.o. provozuje chráněnou dílnu zabývající se výrobou ze dřeva, kompletacemi na zakázku.

Prodej: - léčivé byliny - koření - přírodní léčiva dle receptur. Prodejna se nachází na adrese Komenského 235, Polička 572 01.

Výroba: -lisovna plastických hmot. Výroba a prodej: - zboží z plastu, domácích a zahrádkářských potřeb - oděvů a potřeb pro volný čas, v přírodě, kynologie.

Pavel Pergler zajišťuje výrobu palet, jejich prodej palet, dále prodej beden a dřevěných obalů. Nabízí dále palivové dřevo štípané, doprava a složení na místo zdarma.

Společnost MARDOP s.r.o. zajišťuje provoz eshopů MARDOP a Aelzsport s potravinovými doplňky a energy drinky pro sportovce.