Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, velkoobchod, maloobchod OOPP. Osobní ochranné pomůcky: -speciální OOP pro práci s motorovou pilou -speciální antistatické oděvy ESD -obuv -přilby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dětské kočárky -autosedačky.

Naše společnost WELLDECO, s.r.o. Tachov se zabývá dekorováním skla a porcelánu. Pracujeme ve spolupráci s německým partnerem a využíváme jejich osvědčenou technologii a dlouholeté odborné zkušenosti. Dekorace porcelánu i skla: - stříkání barev - nanášení semiše na porcelán - lepení obtisků. Pracujeme s kvalitním porcelánem, který je ...

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -farmářské potřeby -potřeby pro chov koní, skotu, prasat -dezinfekční prostředky zemědělství

E-shop - řezbářské výrobky - figurky, sošky, betlémy, kříže, hračky - ručně vyráběné dřevěné dekorace.

Levandulova.cz E-shop - kosmetika - levandulový olej, mýdla - levandulový parfém.

Výroba, e-shop - bižuterie z korálků - vánoční ozdoby - náramky - naušnice - náhrdelníky.

Prodej chovatelských potřeb - krmiva a pochoutky pro domácí mazlíčky - akvarijní a terarijní technika - chov vzácných akvarijních ryb - prodej a vývoz odchovaných ryb.

Prodej - ekologické palivo - dřevěné brikety a peletky. Nákup, výkup - dřevěné palety.

Zabýváme se zakázkovou výrobou a prodejem komponentů z gumárenských směsí Vyrábíme těsnění, silenbloky, prachovky, manžety, gumové dorazy, pryžové desky, podlahoviny, membrány, pryžotextilní výrobky

Hodinářství prodej a opravy hodinářského zboží prodej a opravy zlatých a stříbrných šperků

Maloobchod, prodej: - čaje - byliny - zdravá výživa - přírodní kosmetiky, drogerie - keramika, dárkové zboží - esoterika.

Výroba, výrobce, e-shop: - dekorační svíčky - reklamní svíčky s potiskem.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - Bioalis kozí colostrum.

Maloobchod, prodej: - ekologická drogerie.

Služby - zpracování a prodej dřeva - dřevěné palety - dřevěná štěpka - biomasa - brikety - stavební řezivo.

Ploty a pletiva. V nabídce naleznete čtyřhranné pletivo poplastované (PVC) i pozinkované (Zn), Uzlové lesnické pletivo, svařovaná ohradová pletiva, okrasná pletiva, sloupky a boční vzpěry, příslušenství k pletivům a plotům, plotové díly, bavolety, podhrabové desky, farmářské pletivo, dráty (Fe, Zn a PVC) natáčené, Ostnatý drát (Zn a PVC), ...

Dodávka, prodej, e-shop - nástroje a ohraňovací lisy.

Dodávka, prodej výpočetní a kancelářské techniky - multifunkční zařízení, tiskárny, kopírovací zařízení, plotry laserové, inkoustové, jehličkové a speciální tiskárny - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Výroba, prodej - šití pracovních oděvů - uniformy městské policie - reflexní bundy, vesty - košile, trička.

Prodej, e-shop - potraviny místního a tuzemského původu - ovoce, zelenina, mléčné výrobky, uzeniny, maso, ryby, mošty, med. Farmářský obchod Plzeň CENTRUM - adresa: Šafaříkovy sady 3, 301 00 Plzeň - tel. 734 104 236. Farmářský obchod KLATOVY - adresa: Denisova 93, 339 00 Klatovy - tel. 603 588 928.