Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Mlékárenství, výroba - čerstvé mléko - mlékomaty.

Výroba, prodej: - razítka - sportovní trofeje - placky, přívěsky - reklamní předměty Další služby: - sublimace - pískování - CNC frézování - gravírování Realizace výstavních expozic.

Výroba, montáž: - interiérové dveře - nábytek na míru

Činnost: - fotografické služby se zaměřením na cyklistické akce

Dodávka, prodej, internetový obchod, e-shop: - mazací, olejová technika - olejové hospodářství - skladování, výdej motorové nafty - vybavení dílen.

Oprava, servis: - elektrospotřebiče

Prodej, e-shop: - dětská obuv - nosítka - látkové pleny - hračky - oblečení

E-shop: - nové i použíté oděvy (dámské, dětské)

Květinářství: - květiny - kytice - smuteční vazba - adventní věnce.

Specializujeme se na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. -stavby -střechy -bazény -bazénové fólie -jezírka

Výroba: - peletizační technologie - lisy na pelety - výrobní technologie na zpracování biomasy

Maloobchod, prodej: - galanterie - ponožky.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oblečení z bio bavlny, merino vlny - kojenecké potřeby - látkové pleny - tréninkové kalhotky - přírodní kosmetika.

Projekce, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - plynovody (domovní, průmyslové) - vytápění - měření, regulace.

Výživové poradenství, KetoDiet, jóga, reiki.

Naše společnost prodává originální náplně do tiskáren Epson, HP, Xerox a dalších velkých značek. Mimo to vám nabízíme i naší vlastní řadu kompatibilních inkoustových a tonerových kazet PRINTPLUS.

Společnost IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. je český výrobce izolačních a obalových materiálů z pěnového polystyrenu a polypropylenu. Vyrábíme stavební izolační desky pro izolaci stěn, střech a podlah, technické díly, zajišťujeme i výrobu na zakázku. V oblasti výroby obalových tvarovek patříme k největším výrobcům v České republice. Sídlíme v Plzni, naše ...