Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Módní obchod plný zajímavých světových značek oblečení a bot. Značky Desigual, Melissa, Culito, EMU, Scotch&Soda a další krásné světové brandy najdete na http://www.diferent.cz. Oblečení, doplňky, šaty, kabáty, stylové boty, krásná trička... to vše s poštovným zdarma nad 1000Kč. A vše máme skladem, čili odesíláme prakticky ihned. Buďte different!

Vyrábíme akvária, terária, paludária, insektária a další... větší série i jednotlivé kusy na míru.

Výroba - cukrářské výrobky Výroba - pekařské výrobky

- - papírnictvíprodej - školní, kancelářské a papírnické potřeby

Náš veškerý cukrářský sortiment si peče sama z osvědčených receptur a hlavně z kvalitních surovin. Hlavním cílem je nabídnout zajímavé výrobky hlavně českou klasiku. Zavážíme malé prodejny v okolí Nýřan. Snažíme se vyjít maximálně vstříc podle Vašich vysněných představ, je zde možnost také tisku fotografie na jedlý papír. Pečeme i veškeré DIA ...

Zabýváme se aplikačním poradenstvím a distribucí následujících výrobků.

Secon hand - internetový bazar - kamenný obchod Internetový bazar

Prodej - keramika - porcelán Výroba - keramika - porcelán

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneumatiky. Pneuservis.

Pěstitelské pálení z dovezeného ovoce a kvasů. Moštování ovoce.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu

Zlatnictví a klenotnictví Hodinářství -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

Zakázková výroba oken, dveří, nábytku, chovatelských potřeb a veškeré truhlářské práce.

Řeznicko-potravinářské potřeby. Výroba: -masné výrobky. Prodej: -koření -oděvy a pomůcky určené k masné velko i malo výrobě.

Sháníte žaluzie, rolety a další stínicí techniku v Plzni a okolí? Potřebujete odbornou montáž stínicí techniky? Nabízíme prodej a montáž žaluzií, montáž stínící techniky, vestavěných skříní, shrnovací dveře, čalounění dveří, fólie do oken.

Řeznictví a uzenářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -maso -masné výrobky -šunkové a uzenářské speciality.

MONTIVRTEX Ohňostroje a pyrotechnika. Samoobslužné ohňostroje. Speciální pyro efekty. Dvířka do patic veřejného osvětlení. Výběr efektů na PC, párty ohňostroje na dobírku.

EVTERINKA Prodej hodinářského zboží české kvalitní značky JVD, hodinky, hodiny, budíky, meteostanice, teploměry, stopky, chlapecké a dívčí hodinky, dětské hodiny, rádiem řízené hodiny, půjčovna a prodej maškarních kostýmů, ručně dělané kostýmy a karnevalové masky

Prádelna. Čištění peří. Šití peřových dek. Prodej: -čistící prací prostředky.