Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Značková móda levně! Společenské šaty, halenky, kabáty, kostýmy, kabelky od APART, HEINE, VERSACE, PRADA, D&G, LAURA SCOTT, svatební šaty. Spodní prádlo luxusní i sportovní dámská a pánské (GINA, GINO, DANIELA, ), zátěžové ložní prádlo pro hotely a nemocnice s dlouhou životností, malované hedvábí, plavky a další....

Prodej: -svíčky -koupelová a masážní kosmetika -mýdla -péče o vlasy a pokožku -originální ručně malované hevábí -čaje -octy a oleje -sklo a keramika -glycerinová mýdla -koření -vazba suchých květin.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Pekařství, cukrářství

Maloobchod, prodej: -šperky. -hodiny. Oprava, servis: -hodiny, hodinky.

Ruční výroba praporů a vlajek. Prapory - armádní, policejní, pro města a úřady. Vlajky - skautské, vodácké, oddílové, klubové. Výroba textilních obrazů

Internetový prodej dětské obuvi a oblečení. Dětské boty, dětské oblečení, péče o botičky.

Vinotéka, prodej lahvového a stáčeného vína i destilátů.

Specializujeme se na prodej konopných výrobků.Nabízíme konopnou kosmetiku, konopné mastě, konopné oleje, konopné potraviny, oděvy, literaturu a potřeby pro pěstitele.

Prodej, výroba, opravy: Sedlářství: -sedlářské práce. -jezdecké a vozové postroje -potahování všech druhů motosedel, včetně veteránů -drobné čalounické práce a opravy galanterie

Prodej hudebních nástrojů, ozvučovací a světelné techniky, zpěvníků a hudební literatury. Komisní prodej. Opravy hudebních nástrojů. Ladění klavírů.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -pneumatiky pro všechny typy automobilů -elektrony (litá kola) -velký výběr alukol od více než 44 světových výrobců -doprava po celé ČR zdarma.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerá kožená a textilní galanterie.

Prodej okrasných a ovocných dřevin, skalniček, trvalek a trav. Návrhy zahrad a jejich realizace, zakládání skalek, údržba zahrad a veřejné zeleně. Realizace zahrad.

Dodávky, prodej, poradenství, servis: -chemické prostředky pro průmysl -katodické nástřiky -antikorozní ochrana -maziva, separátory, pasty -odmašťovací, čistící, desinfekční produkty -lepidla, tmely -hygienické potřeby -čištění výměníků a chlazení.

Prodej -jezdecké potřeby uzdečky, sedla, rajtky, chaps, saka, přilby, jezdecké boty, kartáče, hřbílka -chovatelské potřeby elektrické ohradníky, dráty, lanka, pásky, isolátory pro koně -krmiva a minerální přípravky pro koně.

Výroba: -užitková keramika -ozdobná keramika -hrnčířské výrobky.

Velkoobchod a maloobchod: -ocelové a hliníkové disky -pneumatiky BARUM, MATADOR, BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTON, MICHELIN, KLEBER, NOKIAN, FALKEN, MARANGONI, PIRELLI, -ocelové a hliníkové disky. Pneuservis: -osobní, dodávkové, lehké nákladní vozy, zemědělské a agro, motopneuservis -opravy a rovnání alu disků, lakování, ...

Výroba: -sáčky, tašky, pytle, fólie a další výrobky z polyethylenu a mikrotenu.

Nabídka služeb: -míchání fasádních a interiérových barev dle vzorníků -míchání ušlechtilých omítek dle vzorníku -rozvoz zboží na objednávku -realizace nátěrů fasád i interiérových -realizace zateplovacích systémů -protipožární nástřiky -sanace vlhkého zdiva -sanace popraskaných fasád -stavební práce -technické výpočty ...

Autoservis, pneuservis: -opravy, údržby osobních automobilů, dodávek -instalace, opravy tažných zařízení. Prodej: -pneumatiky a protektory -náhradní díly na osobní automobily, zemědělské stroje.

Obchodní zastoupení firmy FRONIUS. Prodej: -svářecí technika -svářecí stroje a příslušenství -přídavné materiály pro svařování -autogenní technika -tlaková vzduchotechnika SCHNEIDER BOHEMIA -obchodní zastoupení firmy BOSCH -ochranné pomůcky. Při koupi standardního svařovacího poloautomatu MIG/MAG z řady Vario Star získáte ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.

Maloobchod, velkoobchod, E-shop. Prodej výtvarných, hobby a uměleckých potřeb. Akreditované kurzy výtvarných technik. Nabízíme umělecké barvy na olej, akryl, hedvábí, sklo, textil a porcelán. Dále korálky a bižuterní komponenty. Materiály na tiffany vitráže, skla, batika, decoupage, ubrousky, gel, parafín, mýdla, pedig, formy na odlitky, Fimo, ...