Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Autoservis. Pneuservis. Autoskloservis. Prodej: -pneu všech značek -protektory -náhradní díly. Půjčovna: -přívěsy -auta. Odtahová služba, silniční služba. Příprava a realizace STK* a emisí na veškeré automobily. Zastoupení: -ABA*, UAMK, ADAC, ELVIA-ALLIANZ. Výkup havarovaných vozidel. Vrakoviště Škoda. Prodej na splátky, ...

Kadeřnické potřeby Vorlíčkovi. Velkoobchod, maloobchod kompletní sortiment materiálu a zařízení pro kadeřnice: -Schwarzkopf, Wella, L oreál, Vitalitys, Matuschka, Hessler, Londa, Ilirija, Keune, Goldwell, Lendan, Revlon, Nouvelle, Sellective a jiné. -nehtová modeláž, nehtové ozdoby, nehty, kosmetika -Bellazi, ...

Firma je jedním z předních zpracovatelů sladkovodních a mořských ryb v České republice. Na trh dodává široký sortiment čerstvých, uzených a zmrazených sladkovodních a mořských ryb a rybích výrobku.

Výroba: -cukrářské speciality -jemné pečivo -čajové pečivo -trvanlivé pečivo -minidezerty -perníky.

Automobilový průmysl: -bovdenové hadice -bovdenové spojení. Papírenské výrobky: -obálky -poštovní tašky -sáčky. Kooperace: -kovo -elektro -plasty -papír.

Výroba: -umělecká a dárková keramika. Distribuce: -keramické hmoty FUCHS-TON.

Administrativní práce, vedení účetnictví: -podvojné účetnictví -skladová evidence -hmotný investiční majetek -uzávěrkové operace -daňové přiznání (březen). Vnitrostátní zasilatelství: -skladování 200* m2** zateplené plochy. Služby bezpečnostního technika. Speciální čistící prostředky pro sanitéry výčepních zařízení.

Internetový prodej kojících polštářů „Matýsek“ vhodných pro těhotné i kojící maminky.

Výroba ložního prádla. Přikrývky a polštáře všech druhů a rozměrů: -péřové -vlněné -syntetické -prodloužené -dětské -dvoudeky -foukané přikrývky.

Prodej dámského spodního prádla, pánského spodního prádla, plavek, punčochového zboží, nočních pyžam, košilek a županů, pánských košil, ložního povlečení, kosmetiky a šperků.

Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Výroba a zušlechťování, reklamní potisk, velkoobchod, prodej: -značkové nápojové sklo -sklenice, skleničky, poháry, džbánky, popelníky -užitkové, výčepní, restaurační sklo -cínová víčka k pivním džbánkům -dekorativní sklenice -dětské motivy na sklenicích. Dekorování: -ruční a automatický sítotisk -matování (pískování) ...

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Maloobchod, prodej: -upevňovací materiál -montážní materiál.

Mlýny. Výroba: -obilné vločky -ječné kroupy.

Velkoobchod: -kancelářské potřeby -školní potřeby.

Výroba: -kožená galanterie.

Velkoobchod, prodej: - cigarety - doutníky - tabákové výrobky, tabák - kuřácké potřeby - cukrovinky - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.