Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej chovatelských potřeb - krmiva a pochoutky pro domácí mazlíčky - akvarijní a terarijní technika - chov vzácných akvarijních ryb - prodej a vývoz odchovaných ryb.

Prodej - ekologické palivo - dřevěné brikety a peletky. Nákup, výkup - dřevěné palety.

Prodej: - Bio potraviny - zdravá výživa

Specializujeme se na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. -stavby -střechy -bazény -bazénové fólie -jezírka

Pekařství, výroba, prodej pekařských výrobků - pečivo - rohlíky, housky, chléb, veky - koláče, vánočky, záviny. Provozovny: Klatovy, Nádražní 46, tel. 724 733 537 Nýrsko, prap. Veitla 60, tel. 724 119 513 Přeštice, Náměstí Míru 144, tel. 725 367 635

Dodávka, prodej - kotevní technika - spojovací materiál pro opláštění budov - šrouby, lišty, nýty.

Výroba, prodej, e-shop - protiroztočové lůžkoviny - povlaky, prostěradla, povlečení - polštáře, deky, přikrývky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Služby: - autopůjčovna - půjčovna dodávek a užitkových vozů

Květinářství: - řezané květiny - dekorace ze sušených květin Floristika.

Internetový obchod, e-shop: - second hand textilu - outlet móda

Internetový obchod, e-shop: - příslušenství pro smyčcové hudební nástroje - hudební nástroje - struny, bodce

Výroba: -kancelářské a prezentačních potřeb z PVC -svařování PVC folií vysokofrekvenčním způsobem -výsek do formátu A3 -pořadače -kancelářské a reklamní předměty na objednávku.

Jatky: -výroba, zpracování a konzervování masa.

Výroba a prodej: -bytové doplňky ze dřeva -dárky ze dřeva -suvenýry -kraslice -kroje.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Výhradní zastoupení: - obuv zn. Florett

Půjčovna, prodej: - svatební šaty - společenské šaty

Zařízení pro autoservisy, pneuservisy, lakovny, STK. Vybavení dílen. Dodávka, montáž, servis. Dodávka a montáž průmyslových vrat. Distribuce olejů a maziv.