Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E - shop - ubrusy - prostírání - polštářky - zástěry - sedáky - chňapky - jehelníčky Výroba, prodej a e - shop - bytový textildodávka - originální textilní vybavení hotelů, restaurací, domácností Prodej - lehátkoviny 100% PES Výroba - lehátkoviny 100% ...

Obchodní firma. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina.

Produkce, prodej, export, vývoz: - slepičích vajec - čerstvá slepičí vejce.

Prodej, výroba, opravy: Sedlářství: -sedlářské práce. -jezdecké a vozové postroje -potahování všech druhů motosedel, včetně veteránů -drobné čalounické práce a opravy galanterie

Prodej okrasných a ovocných dřevin, skalniček, trvalek a trav. Návrhy zahrad a jejich realizace, zakládání skalek, údržba zahrad a veřejné zeleně. Realizace zahrad.

Flashlube - Aditiva, maziva a oleje. Spolehlivé a patentované přísady do automobilových olejů a do pohonných hmot dieselových a LPG/CNG motorů. Aditiva a příměsi do paliv. Ochrana ventilů pro diesel, naftu, LPG a CNG; osvědčená maziva Flash lube na ventilová sedla.

Družstvo umělecké výroby. Výroba: -chodská keramika. Prodejna: -Klenčí pod Čerchovem 127 tel.721874962

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Půjčovna svatebních šatů. Půjčujeme a prodáváme svatební a společenské šaty včetně veškerých doplňků. Pro muže půjčujeme a prodáváme pánské obleky, košile, kravaty, svatební plastrony. Pro děti společenské šaty a obleky, šaty pro drůžičky. K prodeji snubní a zásnubní prsteny, svatební oznámení, pánská a dámská obuv, spodní prádlo zn.Triumph.

Distribuce: -hygienické potřeby toaletní papír, papírové ručníky -houbičky -sáčky do košů -odpadové pytle -čistící prostředky -hadry -jednorázové i úklidové rukavice -úklidové vozíky -průmyslové vysavače -extraktory -stroje (vysokotlaké, jednokotoučové, mycí, zametací) -utěrky.

Obchod s trofejemi. Výroba, prodej: -preparáty, předložky, trofeje zvěře -drobné výrobky z paroží a dřeva.

Maloobchod -dekorace -hobby tvorba -bytové doplňky -hobby knihy.

Prodej zlatnického, diamantového a hodinářského zboží, hodiny, hodinky, zlaté šperky, diamantové prsteny, zásnubní prsteny, budíky, meteostanice, šperky s drahými kameny

Krabičková dieta, dietní strava, rozvoz zdarma, zdravé jídlo, krabičky, zdravá strava, zdravé hubnutí bez jojo efektu, až 5 kg za měsíc, efektivní hubnutí. Hubnutí, které funguje.

Prodej: -stavební materiál -zahradní technika -elektrické nářadí BOSCH, NAREX -barvy a omítky DUFA -ochranné pracovní pomůcky. Prodejny: -Stavebniny Kdyně, Nádražní 678 tel. 724070953 -Stavebniny Holýšov, Jiráskova 70 tel. 724070954 -Prodejna Domažlice, Havlíčkova 6 tel. 379722966.

Výroba, prodej: -chodská užitková keramika -chodská dekorativní keramika -zahradní keramika.

Prodej diamantového zboží, hodinářské a zlatnické zboží, stříbrné šperky, pravé diamanty, zlato, stříbro, chirurgická ocel, hodiny, hodinky zn. FOIBOS, GROVANA, JVD, SOLITER, FESTINA, DUGENA

Zahradní a lesní technika HUSQVARNA, Partner. Prodej, servis, opravy, splátkový prodej, prodej na platební karty: -pily -sekačky -prodej náhradních dílů -křovinořezy -zahradní traktory -ochranné pomůcky -opravy motorů Briggs&stratton -zásilková služba.

Vybavení textilním zbožím pro: -hotely a penziony -lázně -domovy důchodců -psychiatrické léčebny -nemocnice. Výhradní distributor prošívaných výrobků značky SCAN quilt pro veřejný sektor.

Doutníky Čoud Internetový obchod s doutníky z Kanárských ostrovů pro příležitostní i denní kouření.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Instalatérství. Velkoobchod: -voda -topení -ochranné pomůcky.

Velkoobchod: -nealkoholické nápoje -lihoviny -potraviny -tabákové výrobky.

Internetový prodej: -kosmetické výrobky -toaletní potřeby -čistící a prací prostředky.