Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost OK Záchlumí, a.s. se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Zaměřujeme se na výrobu dílů pro stavební stroje, nákladní automobily a produkujeme zemědělské stroje. Dále se v menší míře věnujeme výrobě speciálních kovových palet a zařízení pro transport, manipulaci či skladování. Nabízíme kusovou i sériovou výrobu, jsme schopni vytvořit návrhy ...

Knihařské práce: - vazba diplomových, bakalářských, dizertačních a podobných prací - vazba knih a časopisů (včetně vazby Sbírek zákonů) - vazby, pevné desky, šité, s tiskem - kroužkové vazby - pasparty - jídelní lístky - a další, dle přání zákazníka.

Pěstitelská pálenice, palírna.

Produkuji a nabízím med nejvyšší kvality. V nabídce mám květový med, květový pastovaný a květový lesní. Jsem držitelem certifikátu Český med. Med květový pastovaný byl oceněn zlatou medailí v soutěži Český med 2016. Kvalitu medu doložím laboratorním rozborem z Výzkumného ústavu včelařského.

Kamenná prodejna, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptáky - výživové doplňky pro hospodářská zvířata.

Řeznictví, výroba, velkoobchod, maloobchod: - vepřové, hovězí, kuřecí maso - uzeniny.

Internetový obchod, e-shop: - hračky - naučné, kreativní hračky - kočárky - odrážedla - dětské sady nádobí z bambusu - veselé dětské zubní kartáčky - školní batohy.

Internetový obchod - potřeby pro mazlíky. Prodej, eshop: - krmiva, pamlsky, vitamíny pro psy, kočky - chovatelské potřeby pro psy a kočky: - pelíšky, přepravky, hračky, misky, oblečky a mnoho dalšího - antiparazitika - výcvikové pomůcky. Rychlá expedice po celé ČR.

Kamenná prodejna, e-shop: - kojící, tulící polštáře - pelíšky pro miminka - potahy na kojící polštáře - dětské povlečení.

Distribuce, internetový obchod: - doplňky stravy. Výhradní distributor výrobků norské společnosti BIOPHARMA A.S. pro Českou republiku a Slovensko.

Společnost Václava Junga - Renwel se zabývá prodejem skleněných a plastových obalů. V našem sortimentu naleznete plastové uzávěry na skleněné i plastové lahve, plastové zátky, dávkovací pumpy, lékovky nebo rozprašovače. Naše produkty jsou vhodné pro kosmetický i farmaceutický průmysl. Prodej: - plastové uzávěry na skleněné i plastové lahve - ...

Svatební salon - svatební služby - prodej a půjčovna společenských šatů, svatebních šatů - prodej a půjčovna pánských obleků, dětských šatů.

Výroba skladovacích a přepravních obalů.

Společnost Mako se zabývá výrobou a prodejem pracovních oděvů. Jsme česká firma nabízející kvalitní oblečení na zakázku za přiměřené ceny. Snažíme se uspokojit přání všech našich zákazníků. Nabízíme pracovní ochranné oděvy jejíchž předností je moderní střih, design a funkčnost. Vyrábíme tyto pracovní oděvy: - firemní montérky - pánské ...

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Mlékárna a mlékárenské výrobky. Tavený sýr a porcované zboží.

Produkty a služby: - svodidlové systémy - tlumiče a ochranné prvky - dopravní značení - DIO, DIR - asfaltové zálivky - zimní údržba - technické vybavení akcí.

Výroba, opravy a montáže. Ocelové konstrukce nerezové i hliníkové: -haly, včetně oplechování, tepelných izolací, jeřábových drah -lávky, schodiště, zábradlí, oplocení -protihlukové bariéry, zasklívání do rámů, billboardy -dopravní značky. Technologická zařízení: -regulační klapky, kouřovody -manipulační zařízení -revize, konzervace ...

Ploty a pletiva. V nabídce naleznete čtyřhranné pletivo poplastované (PVC) i pozinkované (Zn), Uzlové lesnické pletivo, svařovaná ohradová pletiva, okrasná pletiva, sloupky a boční vzpěry, příslušenství k pletivům a plotům, plotové díly, bavolety, podhrabové desky, farmářské pletivo, dráty (Fe, Zn a PVC) natáčené, Ostnatý drát (Zn a PVC), ...

Dodávka, prodej, e-shop - nástroje a ohraňovací lisy.

Dodávka, prodej výpočetní a kancelářské techniky - multifunkční zařízení, tiskárny, kopírovací zařízení, plotry laserové, inkoustové, jehličkové a speciální tiskárny - kancelářské potřeby - obalový materiál.