Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - dorty - vánoční cukroví - minizákusky

Export, import: - mražené a chlazené maso, ovoce, zeleniny - zmrzlina

E-shop: - bonsaje, bonsai - potřeby pro pěstování

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Realizace parků a zahrad - ošetření stromů a keřů - kácení stromů - zakládání zahrad, parků - zakládání trávníků. Vinotéka, prodej, e-shop - víno jakostní, sudové.

Mlékárenství, výroba - čerstvé mléko - mlékomaty.

Výroba, prodej - pečený čaj - domácí sirupy - hrušková povidla - marmelády.

Činnost: - zpracování, bourání masa - porážka

Činnost: - renovace disků, autodílů, autoveteránů, motorek, strojních dílů, nábytku - leštění hliníku, mědi, bronzu, mosazi, litiny - páskování kamene, dřeva, skla, konstrukcí - odstranění graffiti - práškové a mokré lakování - kalení, vypalování, vyžíhání - pokovování (žárové, chemické). Kovovýroba: - zakázková kovovýroba - ...

VitaJuwel CZ PRODUKTY PLNÉ PŘÍRODNÍCH DRAHOKAMŮ -čištění a úprava vody

E-shop: - kvaristika - akvária - filtry, čerpadla - osvětlení, pozadí - akvarijní rostliny - topení

Pivovar, výroba, prodej: - pivo Pivovarský šenk: tel.: 727 875 115

Řeznictví, výroba, prodej: - maso - uzeniny

E-shop: - potřeby pro dentální hygienu - zubní kartáčky - ústní sprchy - dentální nitě - ústní vody - péče o umělý chrup

Fitness centrum v Plzni na Borech se službami osobního trenéra. Součástí služeb fitness centra je internetový obchod zabývající se prodejem sportovní výživy značky MaxxWin.

Výroba agility překážek a chovatelských potřeb pro psy - kynologické potřeby.

Řeznictví a uzenářství Pernarecké maso - uzeniny Výrob, maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky Služby: -catering

Rostlinná a živočišná výroba, pěstování, chov: - obilí - řepka - kukuřice - krmné plodiny - chov prasat - výroba mléka Jatka Výroba: - masné výrobky - uzeniny

Květinářství. Prodej - řezané a hrnkové květiny - arnažování - dekorace - dárkové zboží. Realizace zahrad - výsadba a údržba zahrad.

Prodej krmiv a hraček pro psy a kočky, kosmetika pro psy.