Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Výroba polotovarů rostlinného původu.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Umělecké sedlářství: -výrobky z pravé kůže. Čalounictví. Šití oděvů. Výuka hry na kytaru

Internetový prodej: -akumulátory -nabíječky -montážní svítilny.

Velkoobchod, prodej: -cukrovinky. Dovoz a distribuce cukrovinek z Turecka. Prodej oplatek, minidezertů, sušenek, čokolády a bonboniér, žvýkaček, želé, lízátek a tyčinek. Prodej Drogerie.

Aktivní zušlechťování textilií. Použitý textil (second hand): -maloobchod -velkoobchod. Výkup textilu-ceny dle kvality. Prodej čistících textilií.

Autoservis, pneuservis: -opravy osobních vozidel -prodej a výměna pneumatik -zprostředkování STK+emise.

Řeznictví. Výroba: -polotovary -uzeniny.

Komplexní direct marketingové služby a výroba poštovních obálek.

Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Internetový prodej kojících polštářů „Matýsek“ vhodných pro těhotné i kojící maminky.

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Výroba a zušlechťování, reklamní potisk, velkoobchod, prodej: -značkové nápojové sklo -sklenice, skleničky, poháry, džbánky, popelníky -užitkové, výčepní, restaurační sklo -cínová víčka k pivním džbánkům -dekorativní sklenice -dětské motivy na sklenicích. Dekorování: -ruční a automatický sítotisk -matování (pískování) ...

Mlýny. Výroba: -obilné vločky -ječné kroupy.

Výroba a zušlechťování, reklamní potisk, velkoobchod, prodej: - značkové nápojové sklo - sklenice, skleničky, poháry, džbánky, popelníky - užitkové, výčepní, restaurační sklo - cínová víčka k pivním džbánkům - dekorativní sklenice - dětské motivy na sklenicích. Dekorování: - ruční a automatický sítotisk - matování (pískování) - ...

Autoservis, opravy: -elektro -pneumatiky pro osobní a užitkové automobily. Prodej: -náhradní díly -akumulátory -pneumatiky.

Zdvihací zařízení. Maloobchod, prodej: -drogistické zboží -kosmetika -barvy, laky -míchání barev.

Sklenářské práce: -zaslívání,řezání skla -výroba izolačních dvojskel -zrcadla -akvaria. Rámování obrazů. Prodej: -sklo -porcelán. Broušení,vrtání skla.

Výroba: -povrchová úprava textilií speciálním praním -speciální efekty na jeans výrobcích.

Prodej - pneumatiky Karosářské práce Servis - dodávkové vozy Servis - osobní vozy Pneuservis