Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, e-shop: - květiny Pobočky nonstop: Francouzská 34, Praha 2 tel.: 222 518 492 Tylovo náměstí, Praha 2 tel.: 727 825 355

E-shop - autodoplňky - střešní nosiče - světla - drogerie, kosmetika - čistící prostředky - chovatelské potřeby - kancelářské potřeby - potravinové a nutriční doplňky.

Internetový prodej, e-shop: -historické figurky

Internetový prodej, e-shop: -sportovní vybavení -pěnové hračky

Asistovaný nákup v čínských obchodech a levná doprava z Číny.

Služby: - nabídka multimediálního audio guide průvodce

-Zprostředkování obchodu -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Zprostředkování služeb -Reklamní činnost a marketing

E-shop: - aromaterapie pro psy, kočky a jiná zvířata - přírodní kosmetika a léčebné přípravky pro lidi Výdej v Praze 10: KRÁSNÉ ZVÍŘE, Počernická 64 Tel.: 606 934 522 Značkový prodej - BRNO, Křenová 63 tel. do prodejny: 778 041 977

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti ...

Činnost: - poskytování finančních služeb

Vyrábíme a dodáváme kvalitní české pivo CZECH ROYAL BEER.

Designový obchod s autorskou tvorbu českých návrhářů a designérů - dámské, pánské a dětské oblečení - bižuterie a doplňky.

Prodej, e-shop - kávovary - výběrová káva.

Velkoobchod, e-shop - drogerie - kosmetika - svíčky.

Velkoobchod: - metylester řepkového oleje

Prodejna hudebnin - hudební nástroje - klávesy - smyčcové, dechové, strunné nástroje.

Klenotnictví, prodej: - diamantové šperky - investiční diamanty