Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Dovoz mořských ryb z Francie - ústřice - kraby, mušle, langusty.

Činnost: - rozvoj značek Twin-Set Simona Barbieri, Woolrich John Rich & Bros. a Antica Officina del Dr. Vranjes v České republice a na Slovensku

Maloobchod, prodej: -módní doplňky -šperky -kabelky -peněženky

Řeznictví, výroba, prodej: - maso - uzeniny

Distribuce: - potraviny - mražené i chlazené zboží - ryby, drůbež, maso - mléčné výrobky - mražené ovoce, zelenina

Zlatnictví, klenoty, výroba, prodej: - šperky - prsteny, náušnice

Eshop: -medovina -medovník -dárkové lahve -dárkové balíčky -medová kosmetika

Autoopravna: - servis osobních a dodávkových vozů všech značek - rychloservis - drobné opravy - pravidelné prohlídky - příprava na STK a emise - geometrie náprav - na většinu vozů značek VW a Škoda jsou filtry a brzdové destičky skladem - výměny oleje, brzdových destiček a jiné drobné opravy provádíme po telefonické dohodě na ...

Provozujeme čajovnu Shisha na Praze 9, nedaleko metra Českomoravská. Prodáváme čaje, vodní dýmky, příslušenství k vodním dýmkám. V nabídce je dále Dolská medovina, medovník, vyhlášená masala. Wifi připojení pro hosty zdarma. Věrnostní kartičky poskytující slevy pro každého zdarma!

Prodej dámského a pánského prádla

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - kosmetické a hygienické výrobky - ozdravovací polštáře, ponožky

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: -elektronické cigarety. -e-liquidy -vaporizéry.

Vazba diplomek i do 1 hodiny na počkání. Nabízíme: - vazba diplomových prací - vazba knih i do kůže - umělecká vazba a vazba bibliofilií - pasparty, krabice, etue. Prodej: - knihařské materiály a výrobky. Kopírování na formáty A4 a A5 jak oboustranně, tak i jednostranně. Pořádání knihařských seminářů a kurzů.

Nejširší nabídka dětské certifikované obuvi Befado a Demar. Nabízíme největší výběr z dětské domácí obuvi, tenisek, holínek a zimních sněhulí.

Jediná galerie ve východní Evropě, zaměřující se na díla a umění designera a malíře Davida Gersteina. Poprvé v České Republice. Naleznete u nás živé a barevné umění tohoto umělce, které si můžete koupit nebo objednat v naší galerii. Osobitá výtvarná díla jsou hodnotným a orignálním dárkem, který rozjasní každou domácnost. Ve stálé expozici ...

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Specializujeme se zejména na spolupráci se školami, se kterými měníme školní prostředí, vytváříme školního oblečení, ročenky, školní turnaje, apod.. Naší vizí je zmodernizovat školství.

MEX925.CZ s.r.o. je společnost zabývající se výrobou a dovozem luxusních stříbrných šperků a doplňků z Mexika, dále jejich prodejem a zakázkovou výrobou. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně výhradně z nejkvalitnějšího stříbra 925/1000.

Import, velkoobchod, balení: -ořechy, mandle, arašídy. -sušené ovoce, rozinky, fíky. -tykvová jádra.

E-shop - bezpečnostní dveře - dveřní kování - okenní zámky - poštovní schránky - dveřní madla, kukátka, zarážky - trezory.