Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba a prodej sedacích souprav sériově i na zakázku. Velkoobchodní a maloobchodní prodej čalounického materiálu a potahových látek.

Prodej nehtových produktů -kosmetických nehtových výrobků -výrobky na prodlužování řas

Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Produkce uměleckého skla – výroba prodej, zakázková výroba osvětlení a lustrů, design interiérů.

Prodej - akvarelový a fotografický papír a plátna do tiskáren

Eclé fashion Maloobchod, prodej, půjčovna: - šaty svatební, plesové - večerní šaty - společenské kostýmky

Prodej - pneumatiky - disky Výměny, motáže, opravy - autoskla Údržba, opravy, čištění a plnění - autoklimatizace Autoservis Pneuservis

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - vruty, šrouby i podložky - individuální zakázky

Freudenberg Sealing Technologies - obchodní zastoupení Těsnící prvky.

Oprava obuvi, kabelek, tašek, kožených bund. Nabízíme broušení nožů, nůžek a výrobu klíčů. Zakázková výroba obuvi a tašek. Rychloopravna obuvi na počkání (oprava patníků, podrážek, výměna podpatků a zužování obuvi). Výměna zipů Prádelna a čistírna.

Vyrábíme a dovážíme školní a kancelářské potřeby značky Kores: lepidla, korektory, samolepicí bločky, pastelky, zvýrazňovače, nůžky, lepicí pásky, etikety, spotřební materiál do tiskáren.

Nabídka reklamního tisku. Reklama na auta, Bannery, Billboardy, laminace, cvočkování, jazyková korektura, grafika, tvorba kalendářů a letáků, reklamní textil.

Prodej: - filatelistické potřeby - známky - katalogy - známková alba Výkup známek

Výroba, prodej a vývoz dřevěných hraček. Nabídka dekoračních, dárkových a reklamních předmětů.

Velkoobchod - dekorační látky, záclony - textil pro dekoraci interiérů - filmové, jevištní a veletržní dekorace v nehořlavé úpravě B1 - akustické látky k omezení hluku - látky pro výrobce stínící techniky - potištěné bavlněné látky a úplety - ubrusovina s teflonovou úpravou

Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

Výroba a prodej ingrediencí do potravinářského průmyslu: stabilizátory, emulgátory, práškové tuky.

Prodej: - etnodárky - indiánské ruční výrobky z kůže, kostí, kamenů - indiánská hudba.

Dekoratérské studio. potahové a dekoračníy látky - velkoobchod Služby: - velkoobchod s čalounickými a dekoračními látkami - šití - navrhování - kompletní vybavení interiérů - prodej textilních materiálů - tapet. .

Specialista na závodní stravování zaměstnanců velkých obchodních a průmyslových subjektů. Provozovatel veřejných jídelen a restaurací. Výrobu, distribuci a servis zajišťujeme podle požadavků klientů. Mobilní formou realizujeme společenský catering.

Velkoobchod, dodávka: -učební pomůcky -výukové fólie -modely

Jsme firma zabývající se prodejem zboží se zaměřením na zdravé spaní. Vzorková prodejna a kontaktní místo pro jednání se zákazníkem. Nabízíme: - odbornou konzultaci, jaká matrace je vhodná do Vaší stávající postele - možnost odzkoušení si až 35 typů matrací na lamelových i fixních roštech - zapůjčení některých obzvláště zdraví podporujících ...