Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - bižuterie - dámská obuv - deštníky DOPPLER, S.OLIVER - kabelky - dámské oděvy - oděvní doplňky - spodní prádlo

Prodej - cyklovozíky - dětské vozíky Půjčovna - cyklovozíky - dětské vozíky - cestovní postýlky - dětské krosny - autosedačky

Specializujeme se na okenní dekorace. Navrhujeme a šijeme závěsy, polštářky, římské rolety a ostatní bytový textil.Prodáváme a montujeme garnýže. Nabízíme konzultace ohledně dekorace interiéru. Provádíme redesign interiéru. Připravujem workshopy.

Prodej - šaty pro družičky - společenské a svatební šaty Svatební studio

Zámečnictví. Montáž a servis bezpečnostních dveří, výroba klíčů a přístupových systémů.

Prodej chovatelských potřeb a akvarijních rybek.

Internetový prodej: - hudby - filmů - knih - počítačových her

Bazar alu kol a disků na automobily Audi, VW, Škoda a Mercedes-Benz

Vydavatelství a prodej učebnic v lékařském a sociálním oboru.

Zásobujeme kanceláře v regionu Praha kompletním sortimentem kancelářského a papírenského zboží včetně občerstvení. Rozvoz po Praze do druhého dne.

Hračky a modelářství. Prodej: -plastové modely ITALERY, TAMIYA, ACADEMY -velká elektrická auta pro děti -stavebnice LEGO i jiné.

Prodej spodního prádla pro muže i ženy.

Výroba dřevěného uhlí a krbového dříví, vánoční purpury a vánočních Františků