Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej dámského a pánského spodního prádla.

Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Prodej pneu, disků a ALU kol.

Velkoobchod a prodej lihu a alkoholických nápojů.

Služby patchworkingu. Výroba přehozů a polštářů.

Internetový obchod se zbožím pro pokerové a další hry.

Dechberoucí fireshow plná pyrotechniky, ohně, kouře, světelných prvků a akribacie. Jednička v oboru Fireshow a Lightshow. Osvětlování a zvučení akcí, žongléři, chůdaři, akrobati, ohňostroje pyrotechnika a mnoho dalšího.

Prodej: - květinová aranžmá - suchá vazba - dekorace

Internetový obchod s naučnými knihami, CD a DVD.

Prodej samoopalovacích přípravků He-Shi.

Internetový obchod s chovatelskými potřebami a krmivem.

Prodej chovatelských potřeb a krmiva.

Bridgestone ČR výhradní zastoupení. Import, distribuce a prodej značkových pneumatik Bridgestone pro Českou republiku. Pneumatiky Bridgestone: -pro osobní, užitkové, nákladní, terénní automobily -traktory, autobusy -speciální -motocyklové pláště -duše všech rozměrů -gumárenské výrobky.

Ráj papoušků Prodáváme kvalitní železné, nerezové klece a voliéry pro papoušky KINGS CAGES.

Maloobchod, prodej, e-shop: -šátky -cestovní zavazadla -kabelky -peněženky -tašky -batohy -deštníky

Obchod s vlastní dámskou módou a doplňky, návrhy a šití na zakázku. Doprava, výměna i vrácení modelu zdarma. Zdrama zasíláme rovněž vzorky látek, použitých v aktuální kolekci. Móda, která vytváří intimní svět osobního luxusu

Prodej dětské, certifikované a zdravotně nezávadné obuvi značek Pegres, Jonap, Befado, Demar, Essi.Nabízíme dětské čepičky, šály, rukavice, punčocháče a další dětské zboží

Prodej deskové hry Tajemství srdce a mysli. Rozvoj sebeuvědomění, empatie a pochopení.

Kvalitní oblečení pro děti a miminka.