Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Prodej vína Degustace a konzultace kvality vín Someliérské kurzy a akademie

E - shop s tiskovými materiály pro digitální technologie.

Květinářství a prodej dekoračního zboží.

Kompletní úprava srsti psů všech plemen Prodej psí kosmetiky BIO GROOM a chovatelských potřeb.

Pomoc s redukcí váhy. Provoz fitness centra.

Prodej spotřebního materiálu pro kopírování Potisk textilu, folie, řezaná grafika, sítotisk Kopírování a planografie Skenování - A4 - A0 barevně a černobíle - grafické služby (vizitky, firemní propagační materiály) - velkoplošná tištěná a řezaná grafika Sítotisk

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Prodej oblečení a doplňků pro psy. V naší kamenné prodejně naleznete: - postroje - vodítka a obojky - chladící pomůcky - pelíšky, podložky a deky - vybavení na dostihy a coursing.

Dovoz, import, prodej maloobchod, velkoobchod. e-shop. Společnost působí na českém trhu od roku 2008. Nabídka zdravé výživy z Jižní Koreje. Dovoz mořských řas, ženšenových výrobků a produktů na suši. Mořské řasy jsou nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů, mají i léčebné účinky. Odvádějí z lidského těla ...

Produkce a export lískových oříšků do EU.

Zlatnictví a klenotnictví Máme pro Vás: - zlato, stříbro, chirurgickou ocel - hodinky a hodiny - prsteny - náušnice - náramky - náhrdelníky - piercingy - přívěšky.

Výroba a design originálního streetového oblečení a doplňků Escape Wear.

Hodinářství. Nabízíme: - výměnu baterií - opravu hodin a hodinek - prodej řemínků - zkracování tahů.

Prode -kočárky -s nafukovacími pneu -kombinované -sportovní -pro dvojčata -tříkolky -golfové hole -doplňky -autosedačky -židličky -koše a kolébky -houpačky -hopsadla

Oprava -hodin -Prodej, eshop: -náramkové hodinky. - řemínky

Velkoobchod nabízí zlaté a stříbrné šperky jako náušnice, prsteny, přívěsky ze stříbra a zlata. Dále provádíme výkup zlata, stříbra, kamenů a diamantů.

Výroba a prodej strunných hudebních nástrojů

Prodej - ovoce a zelenina - mléčné výrobky