Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Dovoz, prodej, e-shop - výživa pro sportovce Champion, Nutricion, Twinlab - energetický nápoj - vitamínové směsi Nature´s Plus

Výroba a prodej italských šperků. Nabízíme Vám: - přívěšky - prsteny - náušnice - náramky - soupravy - pánské šperky

Distribuce, prodej, půjčovna, montáž: - hygienické zařízení - zásobníky na toaletní papír - dávkovače tekutého mýdla - zásobníky na papírové ručníky

Zasazování drahých kamenů do šperků

Internetový obchod s hodinkami ALBA, AMI, POLJOT INTERNATIONAL, SEIKO, VOSTOK EUROPE

Společnost Office Assistance je dceřinou společností společnosti ACTIVA, která je největším dodavatelem potřeb pro chod kanceláře v ČR ( kancelářské potřeby, občerstvení, úklidové a čistící prostředky).

Zakázkové šití Půjčovna - kostýmy pro děti i dospělé - společenské dámské šaty

Malíř a grafik. Výroba olejomaleb, grafiky, kombinované techniky a pastely.

Eshop - kompletní sortiment pro děti a mládež - knihy - DVD - hračky

Bazar s dětským oblečením a potřebami pro miminka.

Maloobchod s oděvy. Účetnictví a auditorské činnosti a revize.

Ohňostroje - pořádání ohňostrojů.Prodej pyrotechniky.

Přírodní doplňky výživy, doplňky stravy na bylinné a minerální bázi. Velkoobchod, maloobchod. Spalovače tuků, přípravky na nadměrné zadržování vody v tkáních, detoxikační přípravky. Metabolismus, nadváha, obezita, tuky, otoky, dna, nedostatek energie, zanesený a překyselený organismus. Produkty: Quick Dren, Rapid Controk, Hot Burn, Fat Burner ...

Výkup hudebních nástrojů vykoupíme housle, violu, violoncello, kontrabas a cimbál. Zajistíme odhad nástroje a následný výkup za hotové.

Realizace: - exteriérové nebo interiérové ohňostroje

Nákup a prodej produktů pro zemědělství, rybářství, lesnictví a zahradnictví.

Eshop a prodej kalhotek, podprsenek a dalšího spodního prádla a punčochového zboží.

Altercan, s. r. o. je dovozce a výhradní distributor vybavení pro RFID značky DataMars (Švýcarsko), doplňků výživy ALTERCAN (Altromin, Německo) a speciálních přípravků a doplňků výživy ALFAVET (Německo). Mikročipy a čtecí zařízení značky DataMars jsou používané veterinárními lékaři, chovatelskými kluby, orgány státní správy a chovateli psů, ...

Prodej a e shop: - matrace VEGAS, MATTINO - lamelové rošty - postele kované, dřevěné - ložnice - polštáře - přikrývky - povlečení - chrániče matrací - potahy.

Autobazar možnost koupě na leasing nebo úvěr Prodej - pneumatiky Správa vozového parku Nákladní autodoprava