Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Kožené kabelky, peněženky, aktovky a další zboží. Máme pro Vás připravené kvalitní kožené: - vizitkáře - dokladovky - batohy - kasírky - dámské a pánské peněženky - kabelky - vycházkové kabely - klíčenky, etue a pouzdra.

Květinářství Vázání kytic, smuteční a svatební sortiment. Keramika, proutěné a sušené zboží Prodej hnojiv a substrátů.

Výroba: - obalové materiály: - PE fólie, stretch fólie, bublinkové fólie, PO fólie, vázací pásky, lepicí pásky, pěnový PE, kartonáž. Dodávky: - balicí stroje: - ovinovací, páskovací, zalepovací, fóliovací, svářecí - balicí linky Antikorozní obalové materiály.

Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

Služby v ICT, projekty v oblasti Performance a Change management. Nabízíme konzultace, školení a rozvoj v řízení kvality a výkonu organizace. Vlastníme jedinečný software pro prodej, produkci, externí sítě, procesní management, rozvoj lidských zdrojů, správu dokumentů, motivace, kolaborace apod. Provoz aplikace v cloudu na klíč. Dodáváme ...

Výtvarné potřeby pro profesionální i začínající umělce, ale i širokou obec kreativních nadšenců všech věkových kategorií.

Prodej - právnická a ekonomická literatura

Dětský bazar: -výkup, komise. Prodej: -kočárky, postýlky, autosedačky, chodítka, oblečení, hračky a veškeré potřeby pro děti a maminky.

Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny. -dia potraviny. -racionální výživa. -biopotraviny.

Křesťanské knihkupectví. Maloobchod, prodej, e-shop: -knihy

Květinářství. Maloobchod, e-shop: -kytice. Služby: -rozvoz květin.

Květinářství. Prodej květin, kytic, květinové dekorace. Květinové výzdoby: - na svatby - na promoce - na pohřby - na firemní akce. Nabízíme: - aranžování - navrhování a realizace zahrad - vazbu květin - sušené vazby. . Květiny. - pokojové rostliny - venkovní rostliny.

Velkoobchod, dovoz, e-shop: -reklamní předměty -dárkové předměty Služby: -tisk

Služby: - čalounictví - sedlářství, brašnářství - výroba, oprava lovecké potřeby - opravy a rekonstrukce sedačky, volanty, vnitřní potahy

Výroba, prodej, oprava, servis: -strunné hudební nástroje

Výroba, e-shop: - cedule, plachty, samolepky výstrahy, upozornění Reklama: - tisk - řezaná grafika - velkoplošná reklama, poutače, štíty - výroba samolepky, orientační systémy, cedule

Společnost VIF vyrábí a prodává aditiva do pohonných hmot. Konkrétně aditivum do nafty a aditivum do benzinu. Další sortiment tvoří chladící kapaliny, nemrznoucí směsi do ostřikovačů, brzdné kapaliny, ostřikovače skel a autokosmetika. Nejznámější produkt společnosti VIF je Super Diesel Aditiv a Super Benzin Aditiv. Od společnosti VIF odebírají ...

Velkoobchodní vývoz a dovoz zboží dlouhodobé spotřeby..

Nákup, prodej: -obrazy -obrazové rámy -sklo -porcelán -starožitnosti

Internetový prodej, e-shop: -dámský textil -spodní prádlo -plavky