Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, velkoobchod, prodej: -okenní technika -dveřní technika -automatické vstupní systémy -systémy řízení budov

Prodej, maloobchod, e-shop: -maďarská vína

Květinářství, prodej - květinové vazby dárkové, svatební, smuteční - hotelové aranžmá - sezónní dekorace - hrnkové květiny

Distribuce italských potravin pro pizzerie a italské restaurace a hotely.

Zbrojní doplňky, nylonová pouzdra a výstrojní součástky. Lovecké potřeby. Nabízíme Vám: - pouzdra opasková, podpažní a služební - výstrojní součástky a doplňky - střelecké vesty, nábojové návleky na pažbu - řemeny na pušku, přepravní pouzdra na zbraně.

Krmeni pro domácí zvířata - kočky, psi, fretky, ptáci, hlodavci.

Módní oblečení pro ženy, muže i děti. Oděvy pro sport a volný čas.

Prodejna elektrických modelových vláčků a železnice. Na skladě máme modely: - kolejí - ČSD a ČD - vozů a lokomotiv - krajiny, mostů a přechodů - světel a zastávek.

Hodinářství. Výkup a prodej hodin kyvadlových, kapesních, náramkových.

Obalový materiál prodej a dovoz. Máme pro Vás. - pytle papírové, jutové, odpadové, protipovodňové - plachty - výstražné a lepicí pásky - papír, utěrky, ubrousky, toaletní.

E-shop: - dětské oděvy Barbie - povlečení - školní potřeby - hračky

Prodej - svíčky - hrnečky - dárkové zboží (hrnečky, svíčky, umělé květiny) Květinářství prodej

Truhlářství. Výroba skříní, schodů, oken a dveří, nábytku a pergol.

Internetový obchod, e-shop: -čisticí prostředky -bytové doplňky -čistící prostředky -čisticí prostředky -domácí potřeby -koupelnové doplňky

Floristické studio: - kytice - květinové dekorace - aranžování interiérů s použitím živých květin

Internetový obchod, e-shop: -hračky -hry -RC modely

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: - obuvi - dámská, pánská - oděvy, oblečení - dámské, pánské - oděvní doplňky: - čepice, šály, šátky - kabelky - peněženky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - drogerie - kosmetika - parfumerie - kancelářské potřeby - hračky - chovatelské potřeby

Prodej: - společenské šaty - spodní prádlo

Prodej, e-shop: - antikvariát - knihy

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vína, víno