Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod - látkové hračky - potřeby pro kojence - dudlíky - dětské přikrývky

Provozování antikvariátu. Prodej knih, kazet, časopisů, map, gramodesek, plakátů a pohlednic.

Provoz a servis kašen a fontán.

Restaurátorská práce starožitného nábytku, především keramiky, vitráží, hraček.Prodej starého renovovaného nábytku.

Služby: -paspartování -rámování -vazby diplomových prací

Výroba - výrobky na zakázku pro interiery i exteriery z nerezu - poštovní schránky - zámky dveřní kódové - dveřní dorazy - nerez grily na ohniště - zahradní architektura z tahokovu - nerez vidlice na opékání

Ozvučovací technika. Vývoj a výroba komponentů ozvučovací techniky. Mikrofony, stojany pro mikrofony. Elektroakustické zvony. Zařízení pro sluchově postižené. Reprosoustavy. Zesilovače.

Distribuce cukrovinek, koncentrátů a sirupů. Nabízíme sladkosti, jako jsou: -oplatky, dia -wafle -čokolády -bonboniéry -ovocné želé -lízátka -vánoce a Velikonoce -cereální výrobky -slané zboží -nápoje -sirupy -ostatní -doplňkový prodej.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Import, velkoobchod, maloobchod s pneumatiky. Autorizovaný prodejce pneumatik Pirelli, Michelin, Nokian, Ceat, Kléber, GoodYear,

E-shop - stavebnice Wedgits - stavebnice Light Stax - stavebnice Bloco - solární stavebnice - kreativní a výtvarné potřeby

Zabýváme se prodejem, výkupem a komisním prodejem investičního zlata. Prodáváme investiční zlato v podobě standardizovaných mincí a slitků. Zajišťujeme profesionální poradenství a pomůžeme Vám poskládat vhodné investiční portfolio s ohledem na Vaše individuální potřeby.

Servisní a obchodní organizace značky ZEMAN. Výroba, prodej, export, internetový obchod: -obuvi: -pracovní, bezpečnostní -hobby, vycházková -se zimní podšívkou -bílá pro zdravotnické a potravinářské profese -bezpečnostní a zásahová pro jednotky hasičů -pro armádu, policii -horskou -turistiku, myslivost, ...

Antikvariát: -výkup starožitné knihy, vzácné tisky.

Maloobchodní prodej domácích elektrospotřebičů, bílé techniky, kamen a kotlů, železářských, zednických a zámečnických potřeb.

Export, import, e-shop - veterinární a zdravotní pomůcky - veterinární přípravky pro dermatologii zvířat

Prodej, formátování: - lamino - dřevotříska - překližky - nábytkové kování

Výroba - umělecká keramika Pořádání - keramické kurzy

E - shop - kožená galanterie kabelky, manažerské tašky, pouzdra, opasky, peněženky - deštníky Prodej - deštníky - kožená galanterie (kabelky, manažerské tašky, pouzdra, opasky, peněženky, ...)

Prodej, e-shop - přípravky proti vším a parazitům - gely, repelenty, šampony, spreje