Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Vydavatelství, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Prodáváme: - těsnění oken a dveří - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu

Jsme velkoobchod založený na distribuci točené zmrzliny z Opočna. Zakládáme si na poctivé české chuti ve formě točené míchané zmrzliny. Dodáváme veškeré originální ovocné a jiné náplně. Zaměřujeme se na Prahu a Středočeský kraj.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: -korálky. -skleněné korálky. -bižuterní komponenty. Kamenná prodejna: Praha, Národní 961/25 (Pasáž Palác Metro)

Výroba přírodních rostlinných výtažků a silic jednodruhové i vícedruhové. Dodáváme k dalšímu zpracování do potravin, nápojů, kosmetiky, hnojiv a koupelí. Nabízíme extrakty suché, tekuté vodní, vodnolihové a s použitím činidel (olej, propylenglycol apod.)

Služby: -autoservis. -autoklempířské, autolakýrnické práce. -autoelektrikářské práce. -výměna autoskel. -opravy, plnění klimatizací. -přestavby vozidel na Ethanol E85. -pneuservis. Prodej: -pneumatiky.

Velkoobchod - exkluzivní kosmetika - výhradní distributor značky MARY COHR a Alhotherm pro ČR a SR

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - šperky, klenoty

Služby: -bar Internetový prodej, e-shop: -alkoholické nápoje

Výroba, e-shop: -koupelová sůl. -koupelová sůl z Mrtvého moře.

Výroba a dodávky: - velkoobjemové balení - kartonové obaly - plastové obaly - kartony - kartonové obaly - plastové palety - vratné systémy balení - tray pak - sleeve pak.

Zabýváme se prodejem chytrých hraček pro děti. Nabízíme kreativní magnetickou stavebnice Magformers, vhodnou pro děti od 2 let. Stavebnice splňuje nejpřísnější zdravotní a hygienická kritéria. V nabídce i výukové hry a stavebnice pro předškolní výchovu či vybavení do dětských koutků.

Distribuce - potravinové doplňky - potravinové doplňky pro diabetiky DIASTABIL - FORTE, LECITIN Internetový obchod - zdravotní kompresivní punčochy SOLIDEA, GLORIA - potravinové doplňky - zdravotní obuv značky LOREN - potravinové doplňky pro diabetiky DIASTABIL - FORTE, LECITIN Dovoz - zdravotní ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -diamantové šperky -drahokamy

Výroba, prodej: -užitá keramika -atypická keramika -keramika do interiéru

Distribuce, velkoobchod - francouzská šumivá vína z oblasti Champagne

MIROS s.r.o. - velkoobchod a maloobchod bytového textilu. Společnost MIROS byla založena v Praze v roce 1991, jako dovozce textilních surovin a bytového textilu. V současné době nabízíme široký sortiment bytového textilu, záclon, dekoračních látek, ručníku, povlečení a galanterie. Součástí naší nabídky jsou komplexní služby v oblasit bytového ...

Prodej - kliky pro dveře a okna, madla, koule, háčky, zastoupení italské f.OLIVARI (design: G.Giugiaro, T.Ito, D.Libeskind, G.Ponti, F.A.Porsche aj.)

Legíny proti celulitidě Sanacell: - legíny s nízkým pasem pro celkové tvarování postavy. - nadkolenní kalhoty s nízkým pasem - působí na hýždě a stehna - nadkolenní kalhoty s vysokým pasem - působí na hýždě, stehna a břicho - podkolenní kalhoty s nízkým pasem - působí na kolena, hýždě a stehna - podkolenní kalhoty s vysokým pasem - působí na ...