Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Nabízíme široký sortiment, internetový obchod pro Vaši kancelář, firmu, školu či úřad. Zajišťujeme kompletní dodávky kancelářských potřeb, papíry všeho druhu, obalový materiál, občerstvení a hygienické potřeby, rozvoz zboží zdarma.

Maloobchod - smíšené zboží - potraviny

Výroba a prodej ponožkového a punčochového zboží. Široký sortiment, vysoká kvalita. Možnost výroby ponožek na zakázku. Sportovní ponožky, podkolenky VoXX. Punčochy, punčochové kalhoty - BOMA. Nová kolekce Fuski.

Prodej dentálních materiálů a investičních slitků. Výkup materiálů s obsahem drahých kovů (dentální odpady, klenotnické odpady, zlomky klenotů, staré a poškozené šperky, mince aj.). Stanovení ryzosti vykoupeného materiálu je součástí procesu výkupu.

Prodej klenotnických polotovarů, investičních slitků. Výměna drahokovových klenotnických materiálů. Výkup materiálů s obsahem drahých kovů (dentální odpady, klenotnické odpady, zlomky klenotů, staré a poškozené šperky, mince aj.). Stanovení ryzosti vykoupeného materiálu je součástí procesu výkupu.

Prodej - dárky s kresleným humorem od kreslíře a karikaturisty Zdeňka Hofmana

Prodej bižuterie, chirurgické oceli, vlasových doplňků, kabelek, pashmin a šátků.

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.

Prodej - zdravotnická obuv Lékárna - bylinná lékárna

Prodej metrážní textilie na výrobu pracovních oděvů. Nabídka látek v gramážích od 200 do 320 jak v 100% bavlně, tak i ve směsi bavlny a polyesteru.

Zajišťujeme výkup a prodej EUR a standard palet. Provádíme mobilní výkup a závoz palet. Opravy palet. Provozovny: - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ areál nákladové části nádraží ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDEK MÍSTEK areál nádraží ČD, skladová část (naproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).

KARE Design Praha Nabízíme široký výběr moderního nábytku, osvětlení, bytových doplňků, dekorací a dárků. Extravagantní designové lahůdky. Spolupracujeme s architekty. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Návrhy interiérů.

Květinářství - kytice pro nevěsty, svědkyně, maminky, babičky - myrtová kytka pro družičky - květinový servis - slavnostní kytice - dárkové koše s květinovou úpravou - adventní věnce

Maloobchod, prodej: - tiskopisy - Knihy, mapy, film - sbírky zákonů - věstníky a zpravodaje ústředních orgánů - kalendáře, diáře -kancelářské programy -hry a hračky -

Prodej, výroba - keramika betlém, figurky, rolničky, dózy.

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.