Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Největší výrobce trvanlivého pečiva ve střední a východní Evropě.

Výroba - flakóny Výroba - bižuterie

Modelářství. Výroba modelářských stavebnic a statických modelů.

Karosářské práce Autoservis - výměna olejů - mechanické práce Pneuservis

Provoz zdravého rychlého občerstvení. Prodej čerstvých: - baget - salátů - freshů - smoothies.

Výroba, prodej: - hydraulické hadice všech druhů - šroubení, redukce, příchytky - rychlospojky, uzavírací kohouty - příruby a přírubové spoje - měřící technika, bezešvé trubky.

Zprostředkování prodeje - průmyslové příze - vlněné, pletací, ponožkové, pro vlněné prádlo, funkční a technické, funkční tkaniny - soft - shell pro sportovní a pracovní oděvy

NOCC, a.s. je český výrobce značkových motorových olejů a maziv Valar®. Výroba: - mazací motorové oleje a maziva. výhradní distributor, velkoobchod: - maziva francouzského výrobce IGOL pro Českou a Slovenskou republiku. Velkoobchod, maloobchod, prodej. Služby: -dodávky veškerého zboží do místa spotřeby -dodávky mazacích olejů ...

Prodej, výroba: - motorové oleje a maziva.

Prodej, velkoobchod: - obráběcí nástroje - nářadí pro povrchové úpravy - průmyslové maziva - montážních technologie

Velkoobchod dětské oděvy a textil. Nabízíme licenční dětské oděvy značek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahůdka a mnoho dalších. Dále bytový textil pro děti s licenčními motivy. Výrobci, které nabízíme: Setino, Sun-City France a další.

Prodáváme značkové oblečení od značek Armani, Armani jeans, GF Ferre, Ferre Miláno atd. Všechny produkty jsou nabízeny za bezkonkurenční ceny.

Prodej: - kancelářské potřeby - hygiena a hygienické systémy - gastronomický servis pro restaurace, hotely, velkokuchyně apod. - potřeby a vybavení pro řezníky a uzenáře. Firma je obchodní společností se zaměřením na prodej kancelářských potřeb a pomůcek. Dále se firma zabývá prodejem zboží z oblasti hygieny, a to jak osobní tak i ...

Cateringové služby Zprostředkování cateringových služeb Reklamní a propagační činnost Poradenská činnost v oblasti gastronomických a ubytovacích služeb Specializovaný maloobchod Hostinská činnost kontakt: Eugen Fiala

Prodáváme reprezentativní a luxusní dárky pro manažery a obchodní partnery. V naší nabídce naleznete značkové psací potřeby, hedvábné šátky a kravaty i drobné kožené výrobky.

Provozujeme online second hand s dětským oblečením z Anglie. Nabízíme kalhoty, trika, bundy, šaty i sukně ve skvělém stavu. Dodáváme také zcela nenošené outletové oděvy.

Prodej pracovních oděvů (výšivka na objednání), obuvi, rukavic a ochranných pomůcek. Nabídka mycích past na ruce, průmyslových saponátů, hygienických potřeb a dávkovačů.

prodej zdravých kosmetických produktů

Osobní trenér funkčního posilování, kickboxu a sebeobrany. Možnost cvičení individuálně i na skupinových lekcích. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy. Tvarování těla, hubnutí, kondice, koordinace. Rekvalifikační kurzy. Eshop s potřebami pro domácí mazlíčky.

Prodej - HAND MADE originální ručně dělané extravagantní náušnice - soupravy šperků - náhrdelníky - náramky - náušnice - prstýnky - hodinky - šperky CRYSTAL